Besties Gathering

8:13 AM 2 Comments A+ a-

Salam lebaran semua

Dah kunjung-mengunjung tak sesama teman, jiran dan sanak saudara?

Wajib buat tau
Jangan nak memandai kata takde masa
Raya kan sebulan
Tuan rumah yang comel
Last week, kami berkumpul di rumah Jae Hashim

Terkejar-kejar masing-masing sebab semua pakat busy kan (busy sangat)

Bila dah berkumpul ramai-ramai nie, memasing kena control kelakuan la kan

Baik je memasing
*kalau tak, astaga....*

Hehehehehe
So, enjoy the pix then uals nilai sendiri


Baik ke Nakal kami nie semua?
Yang terawal sampai
Pakai baju raya arwah emak.. menarik baju itew
Designer of the Year 2013
Ms AbyZue
Ms Diva
Anugerah Jarum Emas 2013 : Designer and Tukang Jahit Manik
OKB, always!
The good side of us
The crazies!
CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

2 GLAM People

Write GLAM People
nik ros
AUTHOR
Saturday, 08 September, 2012 delete

bestnya dapat jumpa kwn2 lama kan.

Reply
avatar
Monday, 10 September, 2012 delete

Best kan
Walaupun sebenarnya masing-masing dekat je, tapi sebab dah kerja jarang sangat jumpa
Nik plak selalu jumpa kengkawan?

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe