Besties Gathering

8:13 AM

Salam lebaran semua

Dah kunjung-mengunjung tak sesama teman, jiran dan sanak saudara?

Wajib buat tau
Jangan nak memandai kata takde masa
Raya kan sebulan

Tuan rumah yang comel
Last week, kami berkumpul di rumah Jae Hashim

Terkejar-kejar masing-masing sebab semua pakat busy kan (busy sangat)

Bila dah berkumpul ramai-ramai nie, memasing kena control kelakuan la kan

Baik je memasing
*kalau tak, astaga....*

Hehehehehe
So, enjoy the pix then uals nilai sendiri


Baik ke Nakal kami nie semua?
Yang terawal sampai
Pakai baju raya arwah emak.. menarik baju itew
Designer of the Year 2013
Ms AbyZue
Ms Diva
Anugerah Jarum Emas 2013 : Designer and Tukang Jahit Manik
OKB, always!
The good side of us
The crazies!
CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

2 GLAM People

  1. bestnya dapat jumpa kwn2 lama kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan
      Walaupun sebenarnya masing-masing dekat je, tapi sebab dah kerja jarang sangat jumpa
      Nik plak selalu jumpa kengkawan?

      Delete

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe