Bila nak dapat bonus?

9:00 AM

Hello uals

Baca tajuk berita nie dengan hati tenang
Ramai yang akan lari bajet selepas Raya kan?



Camne boleh lari bajet ye?

Bali baju baru, anak-anak dan keluarga
Bali kuih-muih
Beli persiapan nak masak makanan tradisional
Buat duit raya (al maklum, anak saudara bertambah setiap tahun)
Bagi duit kat mak ayah untuk persiapan di kampung

Mesti berbelanja lebih dari biasa kan
Bagi yang bekerja kerajaan, next gaji adalah pada 25 September
Yang swasta pun mengalami keadaan yang lebih kurang sama kan
Maknanya 6 minggu lagi baru dapat gaji berikutnya
Lambat lagi la kan

So, mesti ada yang tergaru-garu camna nak cover budget sampai next gaji kan?
Terfikir nak swipe segala kad kredit yang uals ada?
Sanggup ke uals?

Ada juga yang dah mula selak buku simpanan ASB and Tabung Haji
Berangan nak keluarkan sikit simpanan tu kan *sikit ke*

Jangan la gitu uals
Sian kat simpanan tu
Bertambahnya lambat, 
Berkurangnya cepat

So, 
Nak bonus RM4500 pada 12 September kelak?
Kalau nak boleh gak dapat RM7,000 atau lebih
Takyah tunggu 25 September

Meh kita jumpa and share
Tak lama, dalam beberapa bulan, bonus tu boleh berkembang jadi RM10K, RM20K, ikut kemahuan anda

Oh ya
Ada FREE TRIP TO LONDON AND PARIS MENANTI ANDA
So, cepat-cepat hubungi ials
CONTACT ME
RAWLINS 
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

2 GLAM People

  1. Replies
    1. Selamat hari raya man...
      So, minat tak nak tau cara dapat bonus, setiap bulan?

      Delete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe