Astro On-The-Go

11:28 AM


Hello lovelies


Tengah buat apa tu? 
Tengok Astro ke? Apa cerita best sekarang nie?
Mesti uals takleh nak lekang dari depan TV kan kalau cerita kegemaran uals tengah ditayangkan
Kalau my mum, siap lambatkan masa makan malam 
Tukar to 8 pm instead of 6:30 pm sebab nak tengok sinetron kegemaran dia
The whole family kena redha 
Hahahha

Now, she tak perlu dah
Bawa je iPad, letak kat tepi dia, and watch the sinetron while cooking the dinner
*Pray that she wouldn't mistake salt from sugar*
Now, with Astro On-The-Go, she can watch the sinetron practically anywhere, and I do mean anywhere

Dah le ada 11 channels to choose from, I hope that she will not too caught up in it sampai lupa masak dinner
Lagi pun sekarang, Astro dah ada Pay Per View yakni mum boleh choose a movie that likes and stores it in the library, jadi Video-On-Demand

Luckily, mum tak crazy about Euro 2012 sebab ada live telecast of 31 Matches
Tapi kalau mum crazy over it pun, she can always watch them on Catch Up Videos
Lepas nie mum senang la, apa saja live events, boleh tengok je anywhere

Lupa plak nak bagitau
Mum, FREE TRIAL until 31 August 2012

For more info on this, just log in to Astro On-The-Go website by clicking 
the link  http://www.astro.com.my/onthego/ 
or the logo below

Mum, if you want to share with your friends, 

Download for Android 
Coming real soon

Mum, do not forget to follow these rules if you want to register

CONTACT ME
RAWLINS 
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

1 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe