Comel tak saya?

9:35 AM





Minggu nie semua entry pasal balik kampung je ye..
Hehehehehe

Geram kot tengok baby Fiel nie
Ingat tak entry nie >>My Beautiful Baby
Now he is 4 months old dah
Alhamdullilah...
He is strong, kuat makan and kuat menangis
Kuat makan la sebab usia dua minggu mak dah terpaksa bagi makan Nestum cair sebab dia selalu nangis tak kenyang menyusu
Baby chomel kan

Now, when he is four months old, dah comel and kuat dah my lil' boy nie
Muka cute je
Orang pun selalu tersilap ingat di girl sebab rambut dia kerinting gile
Comel tu comel tapi kesian bila panas, dia berpeluh giler
Kesudahannya....




Comel tak Baby Fiel?
Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

You Might Also Like

3 GLAM People

  1. cute nya bby... bila tengok bby je terasa nak ada bby lagi...

    ReplyDelete
  2. msredcheesecake : masih belum terlambat kot...cepat! usaha!

    ReplyDelete
  3. Chomellllllllllll nyerrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe