Chronicle : The Review

9:44 AM



Thank you to Nuffnang
Banyaknya keuntungan join Nuffnang kan
Dapat join banyak event especially tengok movie segala bagai

Uals tak join lagi?
Cepat join uals...
Click je link nie : >> To Sign-up As A Nuffie

Anyway,
Ials join contest untuk Chronicle then dapat tix lagi
Thanks to Team Nuffnang



Citer nie pasal apa?
Best tau
Metaphorically, citer nie pasal kelemahan manusia jika kita ada extra-ordinary powers
It will lead you to destruction if you dwell too much on it

Tapi sian kat watak utama la
Dia gave in to his powers sebab dia too stressed out
Buat anda di luar sana, please la jangan jadi Bully
Ada dua je pengakhirn untuk Bully nie
Either dia menyesal seumur hidup sebab menyusahkan orang lain atau dia akan dimusnahkan kemudiannya
Either way, dia musnah kan

Pix ini dicilok dari Google
Ini pun dicilok dari Google

Apa kesudahannya?
Kena saksikan citer nie sendiri la
Amik pengajaran dari citer ini
Untuk penilaian, saya bagi 3.5/5
Worth watching it

Nantikan the next review plak ye
Ada next movie yang Nuffnang bgi tix lagi

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

You Might Also Like

4 GLAM People

  1. cite ni menarik...idea pun ok....tp sayangnya kita Malaysian kurang didedahkan dengan teknik kamera sebegitu lantas ramai yang xsuka sebab teknik kamera tu...

    tak caya cuba baca review Chronicle kat www.kakiwayang.com ...=)

    ReplyDelete
  2. Kakiwayang : saya setuju dengan review nie...dia ikut style Blair Witch Project kan...Awalnyer agak pening gak kan..Tapi jalan citer memang best la

    ReplyDelete
  3. 3.5 jer.. ok la above average.. i bagi 5..

    ReplyDelete
  4. Jae : lagi 1.5 tu uals tau kenapa kan..hahahaha

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe