Hadiah Untuk ....

12:49 PM

Yeay!
Pernah tak korang terasa sangat puas dengan apa yang korang dah lakukan sampai korang rasa korang kena celebrate?

I DID

Tak sangka!
Niat di hati bila join Hanis Haizi untuk berkongsi kebaikan Premium Beautiful dengan rerakan hanyalah untuk mendapat extra income dalam RM1 - 2 K je
Pastu berangan lagi nak dapat kereta impian sendiri

Hehehehehe
Tak tersangka dalam baru 2 bulan join 
Ials dah berjaya berkongsi semua Premium Beautiful ials sampai dah takde stok pun dalam tangan sekarang
Monthly plak dah confirm dapat extra RM4K
Bestnyer!
Ingatkan lelaki takde peluang nak buat business nie
Tapi meleset jangkaan ku

So, sebagai penghargaan pada diri sendiri
Ials hadiahkan diri sendiri this beautiful and amazing gadjet :

Yes!
I dah dapat iPhone 4S

Suka!
Suka!
(sambil melompat bintang and lipat baju at the sam time)

Anyway, sapa nak join buat extra income RM2K-RM4K ni?
Saya ngah cari teman ke Vietnam in March 2012!
FOC tau!
Sapa nak cepat-cepat PM saya

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

You Might Also Like

4 GLAM People

  1. dah pki jugak PB tu...okei..hihi..bdn dah kecek sket..;) bdn je la..pp tak pun..;(

    ReplyDelete
  2. CIK MAY : pipi tembam takp...comel tau...yang penting badan...maintain tu penting...tak nak join gi Vietnam ke?

    ReplyDelete
  3. Apit : yang mana best? Iphone 4s ke trip ke extra bonus? Habaq mai sikit

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe