Lose Weight Now!

8:17 AM

Pernah tak benda camnie terjadi kat uals?
Pernah?
Do not worry, you are not alone.
Mesti rasa cam nak pitam kan bila naik kat penimbang berat, tetiba keluar pernyataan "Lost Weight Now"
Mau rosak penimbang tu kena lempar dari apartment tingkat 10 kan

Ials nak share sikit pengalaman diri sendiri ye
Masa study dulu, metabolism rate ials sangat tip top
Makan banyak mana, bila-bila masa pun, berat ials takkan lebih 53 kg
Bangga gile kot
Lagi satu sebab ials nie banyak join aktiviti fizikal so memang lagi senang trim my figure la kot

Pastu, ials kerja
Lepas dua tahun, ials timbang berat, ials rasa nak pitam!
Berat ials meningkat ke 70 kg after two years!
Giler ke apa?
Rupa-rupanya sebab ials dah cut down physical activity
Lagi satu sebab faktor usia la kan

Just last year, I was admitted to hospital and was hospitalized for a month
I lose some weight
Then a few months after that, the sickness occurred and I was hospitalized again for a month
Bila balik tu, my weight was 53 kg!
Wow!
Kembali seperti masa belajar tetapi tak sesuai dengan rangka sedia ada la kan
Nampak seperti sangat tak sihat
Guess what!
Within two months, berat ials naik kembali ke 70 kg!
Aiyo!
Geram pun ada sebab dah macam Humpty Dumpty!
Bulat dan rendah? Nope! Don't want to be Humpty Dumpty!
I have to do something nie!
Kena pegi menari cam diorang nie ha!
Kalau tak ...ish....
Luckily, ials diperkenalkan dengan Premium Beautiful
What?
Bukan itu korset ke? Korset untuk perempuan je kan!

Nope!
Ials guna waist nipper sahaja, tak perlu pakai semua
Kang....awwww

It has been 3 weeks since I pakai
Now, I notice these few things ye!
1) My tummy yang maju ke depan dah kurang sikit...*silap tak amik ukuran plak*
2) Ials selalu sendawa and buang angin which is good sebab ials banyak angin
3) Proses di toilet memang lancar dan kerap nowadays
4) Berat ials dah turun 3 kg!
5) Tidur semakin nyenyak ie tidur berkualiti la sekarang


Yes!
Thank you Premium Beautiful
Bukan untuk girls sahaja, lelaki pun boleh
Cuba tengok entri ini > Entri Best
Minat nak tau pasal Premium Beautiful lebih lanjut?

Contact me via Facebook atau e mail (rawlins.una@gmail.com) atau phone (012-2801977). 

Free consultation.

Sharing is caring





You Might Also Like

3 GLAM People

  1. Ayu ada beli!!!! Dulu pakai... Nampak perubahan.. After that... Tibe2 jadi malas... Skrg dah terase mengembang blk... Ayu ada amik ukuran sume.. 1bulan nanti ayu bgthu perubahan ayu pulak ya!!

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe