Azam Tahun Baru vs Azam Tahun Lepas @ Tahun Ini

8:04 AM

Hye all

Nie dah November dah kan..
Cepat sungguh masa berlalu ye tak?
Pelbagai kenangan, suka dan duka dah kita lalui dalam 2011 nie kan
Ingat lagi tak Azam tahun nie?

Ehh...lupa plak azam masing-masing ye
Kalau dah terlupa tu maknanya ada le yang tak tercapai, ye tak?
Heehehheeh...biasalah ...manusia itu pelupa kan
Ials sendiri pun sama gak

Apa-apa hal pun,
Masa yang berlalu takkan boleh diputar kembali *melainkan uals ada time machine macam citer Back to the Future*
So, jangan ditangisi apa yang telah berlalu pergi
Jum kita face the future head on, stronger and better


Seeloknya tahun baru kita buka je buku baru
Lets melangkah selangkah lagi ke depan
Tapi kadang-kadang, dalam menuju ke depan, kita perlu berhenti sejenak dan meninjau semula laluan kita yang di belakang
Ini untuk memperingatkan diri agar tidak mengulang langkah yang silap atau melalui denai yang berduri

Macam ials,
Lega rasanya sebab telah melupakan kisah lama dan START FRESH
Ials berazam untuk memenuhi semua My Beautiful Dreams tu dalam 2012
Mudah-mudahan dengan kekuatan kerja berpasukan dan juga di bawah naungan ketua yang sangat dedikasi dan sangat sanggup membantu, CDM Hanis Haizi, I WILL ACHIEVE ALL THE DREAMS


Kawan-kawan,
Jum kita mengorak langkah ke arah all the beautiful and fabulous dreams that the world has to offer
Nak harap gaji memang tak cukup kan sepertimana ials tulis dalam Entry nie >>> Alasan Untuk Tidak Memulakan Perniagaan
Dari seorang yang tidak suka and anti meniaga, ials dah develop skills that I never thought I have

Yes,
This is my very first step nak melangkah ke keadaan yang lebih selesa for me and my family
Anda semua bila lagi?

Renung-renungkan
dan selamat beramal!



You Might Also Like

2 GLAM People

  1. buku lama kena simpan buat guideline....

    ReplyDelete
  2. msredcheesecake : betul..sekali sekala kita perlu memandang ke belakang untuk menilai kesalahan lampau dan tidak mengulanginya semula

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe