Aku ingin jadi pontianak!

9:39 AM

Breaking Dawn Part 1

Sapa dah tengok Breaking Dawn Part 1?
Saya!!!!!!
Saya tengok semalam dah, masa screening oleh Twilighters Malaysia kat Pavilion
Ada even gak la, cabutan bertuah dan juga pakaian beragam
Tapi ials tak pakai sebab crossdressing tak dibenarkan...kalau tak..mesti ials dah pegi pakai baju pengantin perempuan yang berlumuran darah...
Ok tak kalau pegi cenggini?
Anyway, as a die hard fan citer Twilight nie
Ials memang pening camne diorang nak habiskan this book sebab too many scenes yang ials rasa digambarkan dalam novel maybe tak cukup untuk disiarkan even dalam 2 parts pun...

Of all the books of Twilight, the last book is the best sebab miracles happen in this family of twisted tales nie...
How Jacob jadi berkawan ngan the Cullens...
How anak diorang is the best thing that ever happen

Tapi ials rasakan yang babak Bella pregnant and Jacob menjaga rumah the Cullens are too short
Sebab kalau baca buku cam banyak lagi insiden yang berlaku
Iaitu sepertimana Jacob boleh jadi alpha male and how he manages Leah and Seth
How Carlisle boleh curi darah dari hospital untuk Bella

But all in all.
two thumbs up untuk citer nie!

Love the Caroline Herrera dress yang Bella pakai!

eh..lupa plak..
Nak jadi group Edward sebab akan punyai kecantikan berkekalan dan boleh hidup selamanya....
I LIKE



Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

You Might Also Like

2 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe