Luahan Hati : Nuffnang

2:24 PM 4 Comments A+ a-

MySpace

Sedey nie...
Nape la camnie jadinya...

Baru ari tu seronok dapat 2 BE
Tapi sedey balik sebab sikit je dapat
Why oh why *muzik dramatik berkumandang di belakang*

Selepas beberapa lama, aku still masih tak layak untuk cashkan aku nyer pendapatan dari Kakanda Nuffnang
Tak mengapa la kan...
Kena bersabar

Lagipun kebetulan plak masa dapat BE nie aku kena balik kampung di Sarawak
Dengan very limited internet access dan juga busy with family matters, so, ials tak jaga sangat ials nyer trafik ke blog
So, nasib la kan..
Jangan la nak sedih sangat kalau tak usaha

Hik hik hik..
Gimik je uals...

Dalam apa sahaja kita buat, ilmu kena ada
Sabar harus ujud
Bimbingan juga perlu ada
Ketua harus mantap
Baru lah apa jua urusan berlangsung dengan sebaiknya kan...

Nak tengok pendapatan ials setakat nie, diberi oleh Kakanda Nuffnang?
Ciput je, nama pun pendapatan sampingan kan
Sikit je kan..
Takde la macam Ms Shibam nyer pendapatan
Dah le banyak, cepat lak tu dapat
Hik hik hik..
Rezki masing-masing...
Rezki ials ada ials citer kat entri ials yang NI
So berdoa dan berusahalah untk mendapat yang terbaik kan
Juga akan rajin post entry kat sini kelak...


*Doakan kerajinan mula menjengah kamus hidup aku*
MySpace

4 GLAM People

Write GLAM People
aReLaN
AUTHOR
Thursday, 20 October, 2011 delete

ok la tu.sye pnye lg ciput tau.hahaha

Reply
avatar
Thursday, 20 October, 2011 delete

aRELaN : hikhikhik....jum jana duit byk2

Reply
avatar
Friday, 21 October, 2011 delete

Usaha dan doa, putus asa buang jauh2...

Reply
avatar
Friday, 21 October, 2011 delete

Msredcheesecake : betul...thanks

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe