Luahan Hati : Nuffnang

2:24 PM

MySpace

Sedey nie...
Nape la camnie jadinya...

Baru ari tu seronok dapat 2 BE
Tapi sedey balik sebab sikit je dapat
Why oh why *muzik dramatik berkumandang di belakang*

Selepas beberapa lama, aku still masih tak layak untuk cashkan aku nyer pendapatan dari Kakanda Nuffnang
Tak mengapa la kan...
Kena bersabar

Lagipun kebetulan plak masa dapat BE nie aku kena balik kampung di Sarawak
Dengan very limited internet access dan juga busy with family matters, so, ials tak jaga sangat ials nyer trafik ke blog
So, nasib la kan..
Jangan la nak sedih sangat kalau tak usaha

Hik hik hik..
Gimik je uals...

Dalam apa sahaja kita buat, ilmu kena ada
Sabar harus ujud
Bimbingan juga perlu ada
Ketua harus mantap
Baru lah apa jua urusan berlangsung dengan sebaiknya kan...

Nak tengok pendapatan ials setakat nie, diberi oleh Kakanda Nuffnang?
Ciput je, nama pun pendapatan sampingan kan
Sikit je kan..
Takde la macam Ms Shibam nyer pendapatan
Dah le banyak, cepat lak tu dapat
Hik hik hik..
Rezki masing-masing...
Rezki ials ada ials citer kat entri ials yang NI
So berdoa dan berusahalah untk mendapat yang terbaik kan
Juga akan rajin post entry kat sini kelak...


*Doakan kerajinan mula menjengah kamus hidup aku*
MySpace

You Might Also Like

4 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe