Bunuh Ibu dan Bapa

7:55 AM

Whoa!
MySpace

Sanggup bunuh ibu dan bapa?
Gile ke apa?

Kisahnya adalah di dalam Paranormal Activity 3
Ials dapat tiket free untuk screening Paranormal Activity 3 dari Kakanda Kesayangan, Nuffnang
Thanks Kakanda

Tiket percuma dari Kakanda Nuffnang
Gendang gendut tali kecapi
Next time bagi la tiket dan BE lagi


Sikit review untuk citer nie :
Kisah kali nie menceritakan camne entiti jahat boleh mula kacau famili bahagia nie *ayat takleh blah*
Awalnya, ials ingatkan entiti mula mendampingi keluarga nie selepas Katie dan Kristi (adik beradik kecil dalam prequel nie) yang memuja selepas gatal-gatal main Bloody Mary *anybody tau signifikan Bloody Mary ngan semangat jahat?*
Rupa-rupanya entiti nie mendampingi famili nie sebab nenek diorang, Lois, nie terlibat dalam satu kultus pelik yang ials tak berapa nak clear apa tujuan penyertaannya
Tapi kultus nie untuk perempuan saja
Dikisahkan yang kultus nie akan merampas anak-anak perempuan sejak kecil untuk dibrainwash dan dididik untuk jadi pengikut
But for some reason yang ials tak berapa clear gak, maybe perhaps sebahagian dari perjanjian ngn entiti tu, diorang kena sacrifice anak lelaki sulung yang dilahirkan dari famili diorang
So, Lois nie paksa la emak Katie dan Kristi untuk beranak lagi
Tapi emak diorang kata taknak
Pastu gangguan entiti tu jadi semakin hebat di dalam rumah, siang-siang pun dia kacau *overtime entiti nie*
Bapa budak-budak nie dapat tangkap video yang jelas menunjukkan gangguan entiti tu dalam rumah dan juga terhadap Kristi terutamanya, tapi emak budak nie cakap tu hanya rakan khayalan budak kecil je
Kristi panggil entiti nie Toby
Last skali, emak dan bapa dibunuh oleh Toby di depan mata Lois, Katie dan Kristi tapi diorang cam rela je...
Siap senyum lagi
Maybe kena bunuh sebab dua reasons : sebab tak nak beranak lagi ataupun sebab tak benarkan Kristi kahwin ngan Toby
Katie dan Kristi main Bloody Mary dalam toilet


Citer kali nie memang SERAM dan NGERI
Kalau biasanya citer yang ada sequel ni biasanya jadi tak best
Tapi kali nie memang best
Entiti dia plak tak cam citer seram lain yang kejap-kejap muncul tiba-tiba dan mengejutkan kita
Yang nie memang SERAM

Sesapa yang penakut dinasihatkan untuk bersedia untuk ditakutkan sehingga ke sumsum tulang!

You Might Also Like

4 GLAM People


  1. mkasih mas..
    artikelnya menginpirasi ..

    joss gandos pokok nya..
    sebelumnya salam kenal mas, saya ivan dari blogger jogja juga pendiri Jasa SEO , termasuk Jasa SEO Murah dan tempat Kursus Private Facebook Marketing
    terima kasih mas..

    ReplyDelete
  2. wah keren juga nih mas artikelnya..
    Mkasih mas suda berbagi..
    salam kenal kami dari homestay dijogja ingin menawarkan guest house di jogja kalau mungkin ada yang berminat.
    terima kasih sebelumnya...
    salam kenal semuanya

    ReplyDelete
  3. sangat bagus dan sungguh menginspiratif ,
    ditunggu artikel selanjutnya mas
    salam kenal saya dari software karaoke sekedar info saja yang suka aplikasi software karaoke sekarang sudah lengkap bisa untuk software karaoke terbaru Profesional bisnis dan home dan juga telah hadir software karaoke Terbaru barangkali ada yang mau karaoken dirumah monggo . terimaksih salam sukses buat semua

    ReplyDelete
  4. pos besar! Saya benar-benar bersiap-siap untuk di informasi ini yang saya temukan sangat menarik untuk dibaca.

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe