The Voice and The Glee Project

6:37 AM

MySpace
Ohhhhhh!
I'm drooling over these two shows!
Yang nie best sebab memang ials kipas-susah-mati Glee pun
So...bias sikit la di situ kan....
Tapi sian Hannah dah kuar...

Ials suka format pemilihan peserta program ni...
Very tak bias kan...
Tapi sore memasing....aduih mak!
POWER HOUSE VOCALS
Walau kat US dah habis dah pun season 1....(ials tau sapa yang menang! Kalau nak tau tanya la kat komen ye)...
tapi semalam tengok round 1 face-off diorang menyebabkan bulu roma meremang...
Suara memasing memang power giler....
But I couldn't help thinking...program nie serupa Mentor di Malaysia kan cuma diorang tweak sket jadikan cara diorang la...
I LOIKE

p.s. tetiba rasa nak masuk 'studio rakaman' di Cheras Selatan sebab lama tak merakam suara...

You Might Also Like

2 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe