Segmen : Gadget dan Saya

Adamainaa buat segmen
yeay yeay
nak join nak join
sapa nak join sila klik banner ek

Saya dan gadget yang tak boleh dipisahkan adalah 
iPhone4 kesayanganku


MacBook Air kegiranganku

Kenapa sayang dua menda nie?

Asalnya saya bukan peminat tegar barangan Apple
Mahal kot
Tetapi dek kerana peer pressure yakni selepas 5  orang kawan rapat masing-masing dah beli iPhone, yang tersayang pun beli, bila dok belek-belek tu cam best kan
Tak tahan terpaksa beli
Berbaris start jam 5 pagi tau nak beli masa launching kat KLCC
But it is worth it
Banyak giler membantu dalam urusan seharian terutama nak settle kan kerja kalau saya outstation

MacBook Air pula disayangi kerana adalah hadiah birthday saya
Gila tak suka hadiah birthday sebegini kan
Lagipun bagusnya MacBook nyer range takkan kena virus tak cam lappy lain
Juga menyenangkan kerja edit-mengedit gambar *walau tak buat kerja mengedit sangat pun*

That is my story about Gadget dan Saya


Post a Comment

1 Comments

  1. Thanks sudi join. hehe. serious ke berbaris pkul 5 pagi beli iphone tu? haha. gila la.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: rawlins.una@gmail.com