Segmen : Gadget dan Saya

7:05 AM

Adamainaa buat segmen
yeay yeay
nak join nak join
sapa nak join sila klik banner ek


Saya dan gadget yang tak boleh dipisahkan adalah 
iPhone4 kesayanganku


MacBook Air kegiranganku

Kenapa sayang dua menda nie?

Asalnya saya bukan peminat tegar barangan Apple
Mahal kot
Tetapi dek kerana peer pressure yakni selepas 5  orang kawan rapat masing-masing dah beli iPhone, yang tersayang pun beli, bila dok belek-belek tu cam best kan
Tak tahan terpaksa beli
Berbaris start jam 5 pagi tau nak beli masa launching kat KLCC
But it is worth it
Banyak giler membantu dalam urusan seharian terutama nak settle kan kerja kalau saya outstation

MacBook Air pula disayangi kerana adalah hadiah birthday saya
Gila tak suka hadiah birthday sebegini kan
Lagipun bagusnya MacBook nyer range takkan kena virus tak cam lappy lain
Juga menyenangkan kerja edit-mengedit gambar *walau tak buat kerja mengedit sangat pun*

That is my story about Gadget dan Saya


You Might Also Like

1 GLAM People

  1. Thanks sudi join. hehe. serious ke berbaris pkul 5 pagi beli iphone tu? haha. gila la.

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe