Second Blog

7:04 AM 2 Comments A+ a-

Hurm!!
MySpace
Soalan pertama menerjah kepala aku adalah "Perlu ke?"
Soalan kedua plak "Larat ke nak update?"

Bukan apa
Tetiba rasa cam nak meniaga kecil-kecilan melalui blog kan

Adakah boleh sebenarnya ada dua blog bawah satu akaun?
Adakah akan membawa apa-apa kesan, positif ke negatif ke, kepada blog yang awal tu?

Ke pakai je blog asal nie tapi buat pages untuk promote produk yang nak diniagakan tu?

Apa pendapat kengkawan terutama yang senior bloggers nie?

2 GLAM People

Write GLAM People
Friday, 09 September, 2011 delete

Ramai yg nak meniaga buat sexond blog supaya tak berserabut n tak konfius...

Reply
avatar
Saturday, 10 September, 2011 delete

msredcheesecake : betul tak serabut kan...tapi tak tau boleh ke tak kita buka dua blog bawah satu akaun kat nuffnang..takut ada effect pada earning..nie ngah tunggu jawapan nuffnang
nanti msredcheese jadi la pelanggan saya ye
sekarang pun saya dah letak dah..cuba tengok button One Drop Perfume dan Kek Lapis Sarawak kat atas tu
Order la ek...Thanks

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe