Second Blog

7:04 AM

Hurm!!

MySpace
Soalan pertama menerjah kepala aku adalah "Perlu ke?"
Soalan kedua plak "Larat ke nak update?"

Bukan apa
Tetiba rasa cam nak meniaga kecil-kecilan melalui blog kan

Adakah boleh sebenarnya ada dua blog bawah satu akaun?
Adakah akan membawa apa-apa kesan, positif ke negatif ke, kepada blog yang awal tu?

Ke pakai je blog asal nie tapi buat pages untuk promote produk yang nak diniagakan tu?

Apa pendapat kengkawan terutama yang senior bloggers nie?

You Might Also Like

2 GLAM People

  1. Ramai yg nak meniaga buat sexond blog supaya tak berserabut n tak konfius...

    ReplyDelete
  2. msredcheesecake : betul tak serabut kan...tapi tak tau boleh ke tak kita buka dua blog bawah satu akaun kat nuffnang..takut ada effect pada earning..nie ngah tunggu jawapan nuffnang
    nanti msredcheese jadi la pelanggan saya ye
    sekarang pun saya dah letak dah..cuba tengok button One Drop Perfume dan Kek Lapis Sarawak kat atas tu
    Order la ek...Thanks

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe