COPY

Jalan-Jalan Raya di Kota

6:37 AM

Sesi beraya di kampung dah selesai dah kan
Memasing dah balik ke kota untuk mencari rezki dan cover balik apa yang ter'over spent' masa raya
ini termasuklah yang terlebih makan kan...
hik hik hik

So, bila dah masuk kerja, isu terhangat yang dibincangkan adalah "Rokiah, open house rumah engko bile?"
Betul tak?

So, memang dah jadi tradisi rakan-rakan dan juga pejabat ials yang sentiasa havoc dan 1st class dalam hal-hal merapatkan silaturrahim nie adalah mengadakan sesi open house
Kegiatan ini sangat-sangat kami nantikan terutama ke rumah rerakan yang dah berkeluarga dan juga yang single tapi duk ngan famili
Semacam ials nie plak tak termasuk la kan sebab bujang dan tidak duduk ngan famili (mesti Shibam bengang baca nie)

Sebenarnya ials dah jalan raya sejak Sabtu
Ada member gym yang wat open house (diulang sekali lagi...member GYM..maknanya ials tetap gi gym ye)
Rumah dia...humang besar!
Thanks tau jemput
Siap ials makan sup kambing gearbox singapura...ials tak suka makan kambing tapi yang nie exception
SEDAP HOKAY

Sesi pertama adalah pada Sabtu iaitu Geng Sempalit
Nape Sempalit? Biarlah rahsia
Yang penting tuan rumah tidak ada di dalam gambar...camne tu?


Ada sesapa berkenan? Ini di rumah jae...Bukan open house tau...sesaja rerakan jejalan memakan bak kata Jae
Yang nie plak pada Ahadnya
Jejalan sesama rerakan sepejabat
Diorang bawa anak2 
Ials bawa anak tekak je...

Tapi terjadi peristiwa sedey hari tu
Memang ials down sesangat
Tapi tidak merosakkan mood untuk makan
Pertamanya...
Kereta boleh termasuk dalam alur longkang sampai stuck pastu kengkawan kena tolak keta untuk kuarkan dari alur longkang!

Keduanya plak...
Boleh tak ials tersilap duduk kat meja study budak yang ials ingatkan kerusi
PATAH plak tu!
PATAH
MySpace

Haih!
Malu tau!
Not a very good day for me!
But I had a very good time makan all the food coz last year tak dapat enjoy sebegini rupa sebab baru kuar hospital!
Nie kira balas dendam la kot!

Uals pegi open house gak ke tahun nie?
Meh story sikit terutama kalau terjadi perkara memalukan semacam ials tuh!

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe