Beautiful and wonderful News : 6% Is No More

8:15 AM

MySpace
Lega la kan semua orang
Especially adik-adik yang baru nak belajar 'berchenta' tu bila dengar berita nie
Tapi sebenarnya parents lagi gembira kot sebab tak yah bayar extra nak beli top up untuk anak-anak dara dan teruna memasing nak rajin top up

Pendapat ials yang tidak seberapanya ini berkenaan isu caj 6% pada reload/ top up nie camnie je

Kalau nak kenakan 6% caj tu, tidak menjadi masalah kalau perkara-perkara berikut dilaksanakan :
a) Bagi free sms setiap kali top up (Ala..cam kalau kita pakai post-paid kan ada pakej yang dapat 500 sms percuma gitew)
b) Caj panggilan dimurahkan
c) Pakej handphone dimurahkan gak (apakah kaitan?)

Rasanya kalau depa buat cam kat atas nie takde masalah kan..
Tapi dah tak jadi kenakan 6% caj tu, so ials zip mulut je la...
Hahahahaha

Just my thoughts

You Might Also Like

1 GLAM People

  1. tapi, ditulis dan diumumkan perkara ni cuma ditangguhkan...maksudnya akan dilaksanakan di kemudian hari yang kita tak tahu bila tarikhnya...

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe