Beautiful al-Hijab

9:10 AM

Rezki betul semenjak dua menjak nie
Bukan jadi kaya la
Tapi rezki la sejak rajin buat blogwalking dan join contest

Tempoh hari Bro Budiey buat contest tentang al-Hijab
Ials yang memang gile movie pun join
Tak tersangka dapat hokey!

Bukan main seronok tau dapat nie
Tayangan Eksklusif uals! Maknanya ials dapat tengok tayangan pertama sebelum mencecah panggung ok!
Feeling-feeling faymos plak ials sekarang!
Best rupanya datang tayangan eksklusif nie *terjakun jap*
Bila dapat tiket dia, terasa bangga sebab tak pernah kan dapat peluang cenggini

Tu dia...Filem Seram Terhebat 2011 tagline yang menggugat sukma tau
Pastu ials nie rasa fofular sebab bergambar la dengan artis2 yang hadir
Let the pictures do the talking





Memang terasa faymos bagi orang yang sejakun aku nie
Banyak lagi pic ngan artis tapi tu untuk next entry la kan
Poyo kan sebab orang lain jumpa artis tiap hari pun tak heran tapi aku plak jumpa cenggini nak kecoh kan...
Orait...
Sesi bergambar selesai then kami masuk dewan tayangan
Ada ucapan semua bagai
Then the movie starts...
WHOA!
Awal2 lagi ials dah menjerit!
Ngeri dowh!
Sampai ke sudah asyik menjerit lah ials nie
Dah tak pikir kiri kanan dah
Tapi peliknya...
bro tepi ials boleh tidur nyenyak kot!
Hurm...
Citer ok cuma skrip kurang kuat kot...
Banyak line manja2 oleh Fathia
Lakonan memasing ok

Yang penting ials heart citer antu dan juga Bro Budiey atas tiket yang diberikan
"Saya masuk? Bila masa pula saya keluar?"

You Might Also Like

3 GLAM People

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Tiket free lagi... Bestnya.... Seram sgt ker citernya...

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe