COPY

Movie di bulan Julai plak daaa..

9:00 AM

Hye...
Uals tau kan ials nie adalah movie freak...
Perancangan lepas dalam entry >>>Movies to be reviewed telah selesai semuanya ditonton kecuali 3,2, 1 cinta...silap citer la...sebenarnya nak tengok Sekali Lagi tapi masih belum berkesempatan....tapi gigih kan ials?
Nie tak termasuk yang ials tengok Rasuk walau takde dalam perancangan pun...tu sebab giler citer antu tapi takde le antu sangat....agak kurang ngerinyer bagi ials lah kan...dari skala 1 - 5, ials bagi 2.5 sahaja...suam-suam ngeri gitew.

Oklah
Untuk Julai nie menjanjikan citer paling ditunggu tunggu seantero dunia
apa lagi kalau bukan si kenit Harry Potter...
Yes, nak baca buku dia agak tebal la kan...pastu nak abiskan semua siri lagi menangis la kot..
So...aku layan movie dia saja...Yang nie wajib ditonton menggunakan 3D ...yeeehaaa...tak sabarnya menanti...

Yang nie wajib ials tengok..kan ials kemaruk citer superhero nie..
Yang satu lagi adalah citer si pak lawak Jim Carrey dengan Penguinnyer itew...
Juga diriku kepingin untuk menonton citer ini....
Last but not least adalah citer antu Malaysia...iaitu Blok 3A...dah aku duk apartment...neves la nak tengok citer nie...harap-harap keseramannya tidak menghampakan aku...Hwa hwa hwa...
Hurm...
So..agak terisi la kot aku nyer bulan Julai nie...
Nie jadual sosial la kan..
Jadual professional pun agak penuh gak..
Ada la bengkel di sana sinun this month...
Memasing nak wat sebelum puasa kan...
Hik hik...
Korang dah list kan movie kegemaran nak tonton bulan nie?

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe