Yeay! Thank God It's Friday!!!

9:00 AM


Yeay!
Hari yang paling ditunggu dalam setiap minggu!
Banyak sebabnya..
Bagi yang dah berkeluarga lain sebabnya
Yang bujang lain sebabnya
So...masing-masing punya sebab kenapa Jumaat dinanti-nanti kan....

Kelas tak gambar sebagai pembuka bicara kali ini?
Well, TGIF, Chillis, Dome, Tony Roma dan lain-lain restaurant yang sewaktu dengannya adalah restaurant yang hanya akan disinggahi setahun sekali kot...
Ada rezki ada le 2 kali setahun
So, me and my friends gi melantak di TGIF Alamanda
Mata masing-masing jadi kelabu tengok dier nyer menu
Sedhap la steak dier, burger dier, salad die sekalipun
MySpace
Jadi cam orang jakun pun ada gak aku tengok memasing nak memilih juadah santapan tu

Pantau punya pantau, jenguk punya jenguk 
Berikut adalah juadah santapan perut yang kami order
Nie adalah juadah utama kami iaitu
Tennessee New York Strip & Shrimp

Nie pula dessert kongsi sama rata namanya
Brownies Obsession
Memang obsess lepas tu ye..sangat lah sedap brownies die nie...
Humang sedap!!!
 
Lastly kami amik nie..comel n kiut jer 
Dessert Minis

Percaya tak kalau aku cakap kami hampir tidak berjaya menghabiskan makanan tu? Dia nyer portion dah le besar...sedap plak tu
Balik je memasing stim kekenyangan....
Mata kuyu semacam je memasing

But, all in all,
Good food for Good Price! 
Berbaloi harga kau mahal...
Kalau tak...nanges makan tak sedap tapi harga mencarut mahal kan!
Anyway,
Akan datang lagi untuk melunaskan kegersangan Brownies Obsession ku!

You Might Also Like

2 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe