Mengidam kasut

4:05 PM

Sesungguhnya aku memang ada kasut dan aku jenis tak reti nak beli kasut banyak-banyak.
Cam kawan aku, kasut untuk gi opis ada dua, kasut jalan2 ada 4 ke 5.
So, aku ada satu je kasut keje and satu je kasut jalan and satu je sandal jalan2.

Nie kasut aku ke opis...Democrata jenamanya...itu je yang ada saiz kaki aku...aku gi Bonia..diorang suh aku beli kasut ladies sebab takde saiz aku dalam mens collection. Bleh?

Nie plak kasut aku untuk berjimba-jimba. Garangkan warnanya? Itu je yang aku ada.

Sandal aku dah nak putus dah kot. So, aku jadi cam gatal nak membeli kasut baru untuk tujuan-tujuan murni tersebut di atas la kan.
Ada cadangkan aku pakai je Crocs but I really don't like the smell la.
Bau dia semacam.
So..aku belek punye belek..jalan and jalan...aku terberkenan pada kasut-kasut ini...
Yang ini namanya Marlow. Comel tak?

Yang nie plak namanya Utah.

Mana korang rasa sesuai sama aku? 
Please bagi idea!

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe