Ini adalah tampalan daripada entri sebelum ini >> ENTRI INI

Bersempena tahun baru, ials nak share je apa yang ials dah tetapkan dalam diri ini


Hye all
Cepat sungguh masa berlalu ye tak?
Pelbagai kenangan, suka dan duka dah kita lalui dalam 2011 nie kan
Ingat lagi tak Azam tahun nie?
Ehh...lupa plak azam masing-masing ye
Kalau dah terlupa tu maknanya ada le yang tak tercapai, ye tak?
Heehehheeh...biasalah ...manusia itu pelupa kan
Ials sendiri pun sama gak
Apa-apa hal pun,
Masa yang berlalu takkan boleh diputar kembali *melainkan uals ada time machine macam citer Back to the Future*
So, jangan ditangisi apa yang telah berlalu pergi
Jum kita face the future head on, stronger and better
Seeloknya tahun baru kita buka je buku baru
Lets melangkah selangkah lagi ke depan
Tapi kadang-kadang, dalam menuju ke depan, kita perlu berhenti sejenak dan meninjau semula laluan kita yang di belakang
Ini untuk memperingatkan diri agar tidak mengulang langkah yang silap atau melalui denai yang berduri
Macam ials,
Lega rasanya sebab telah melupakan kisah lama dan START FRESH
Ials berazam untuk memenuhi semua My Beautiful Dreams tu dalam 2012
Mudah-mudahan dengan kekuatan kerja berpasukan dan juga di bawah naungan ketua yang sangat dedikasi dan sangat sanggup membantu, CDM Hanis Haizi, I WILL ACHIEVE ALL THE DREAMS

Kawan-kawan,
Jum kita mengorak langkah ke arah all the beautiful and fabulous dreams that the world has to offer
Nak harap gaji memang tak cukup kan sepertimana ials tulis dalam Entry nie >>> Alasan Untuk Tidak Memulakan Perniagaan
Dari seorang yang tidak suka and anti meniaga, ials dah develop skills that I never thought I have
Yes,
This is my very first step nak melangkah ke keadaan yang lebih selesa for me and my family
Anda semua bila lagi?
Renung-renungkan
dan selamat beramal!

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Credits to Adibah Karimah and Adam Faiz

Apa itu slipped disc? 
Slipped disc secara ringkas bermaksud tulang belakang yang “teralih” atau “mengelongsor dari kedudukan asal. 
Ini disebabkab oleh gel antara tulang yang berfungsi menyerap tekanan telah bocor seterusnya mengakibatkan alihan. Apabila ini terjadi, tulang akan menekan pula saraf-saraf yang mengawal anggota badan seperti kaki, tangan dan leher. Kesakitan melampau menyebabkan anggota badan menjadi kebas pergerakan akan terbatas. Apabila otot kaki kejang, tiada apa yang dapat menghilangkan kesakitan.


Apakah simptom Slipped Disc?
Sakit yg teramat sangat dan tiba2 biasanya berlaku. Biasanya kat bahagian bawah belakang tapi boleh je jadi kat bahagian tengkuk atau bahu.
Kalau di bahagian bawah belakang, ia boleh sakit sampai ke kaki dan tapak kaki, terasa seperti menyucuk-nyucuk dan terbakar. Kalau jadi mcm ni cepat2la jumpa doktor ye..jgn tunggu lama takut melarat..boleh jadi lumpuh tau..!!!

Cara rawatan
1) Physiotherapy – menjalani sesi dengan pakar yang menunjukkan kaedah senaman yang betul untuk menguatkan otot. Ini termasuklah sesi rawatan menggunakan tuala panas pada bahagian sakit. (MAHAL)
2) Stereoid – Untuk kesakitan biasa, suntikan stereoid dapat menguatkan otot belakang dan mengurangkan kesakitan (MAHAL)
3) Pembedahan – Ini adalah langkah terakhir di mana bahagian tulang dan disc yang terkeluar akan dikikis. Untuk kes yang lebih serius, kepingan besi akan dimasukkan untuk menyokong tulang belakang (MAHAL DAN MENYAKITKAN)
4) Cara paling murah dan tidak menyakitkan adalah pakai Lumbar Corset, atau boleh pakai Waist Nipper Premium Beautiful utk support tulang belakang dan cepatkan proses pemulihan. 
Waist nipper = Lumbar Corset!!!
Lagipun korset PB ni ada cahaya F.I.R. yg dpt menembusi hingga 3.5 inci ke dalam otot dan tulang belakang. F.I.R. ni dpt menghilangkan sakit belakang dan merawat kecederaan dalaman.


Cara Mencegah
  • Body kena maintain...jaga berat badan yg ideal, berat yg berlebihan akan menambah bebanan kat tulang belakang dan disc tu.
  • Bersenam selalu, kuatkan otot2 belakang.

  • Berhenti merokok, sebab nikotin dlm asap rokok tu adalah toxic pada disc...menyebabkan disc tidak dpt menyerap nutrien dan mengekalkan sifat elastiknya.
  • Amalkan posture badan yg betul...contoh2nya mcm dlm gambar2 ni...

Cara berdiri yang betul adalah yang paling kanan!


Ni pulak cara duduk...jgn melampau lentik badan please!


Ni pulak cara angkat barang...gunakan kekuatan kaki bukan belakang ye...

  • Last sekali...gunakan waist nipper PB (murah, tidak menyakitkan dan lifetime warranty)...ia ada 7 tetulang yang elastik dan dapat menyokong tulang belakang kita...Corset ini telah mendapat recognition dari Persatuan Pakar Tulang Antarabangsa...Jika kita mencuba dan konsisten, mudah-mudahan berkesan.


Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Ada di antara my friends yang bertanya 
"Nape kau berani sangat nak buat business?"

Kenapa?
Because I need to change and rebrand myself
Takkan nak dalam mode comfortable selamanya kan
"Tak takut ke gagal, halangan dsb?"

Who says that success comes easy?


Tak percaya, sila baca entry dari Idola saya, Hanis Haizi
Dia pun menghadapi halangan tapi kerana ketegaran dan kegigihan, kini beliau berjaya menggenggam pendapatan 6-angka setiap bulan



PENCURI IMPIAN


Impian pun ada pencuri?? hihih yup bolehhhh... siapa yang nak curi tu? Orang-orang disekeliling kita, terutama dikalangan suami2, tunang, parents sendiri, kawan2 dan byk lagi.


Actually hanis pun x lari daripada si pencuri impian. Siapa lain tak bukan suami hanis sendiri!

Yes! Masa seawal penglibatan hanis dalam business Premium Beautiful ni,  Mr Razz adalah penghalang no 1 hanis. Bukan saja dia tak kasi buat malahan dia TEE DOWN hanis.. Kira merendah2 kan kebolehan hanis lah. Because selalunya our spouse ni dia rasa dia dah kenal kita in and out.. dia rasa kita x boleh. Tapi yang mengenali diri kita ialah siapa??? Of course diri Kita. Listen to your heart.  

I still remebered macam mana dia dapat tahu hanis join business ni without consult him dulu.. ni ayat terkeluar dari mulut dia: 


"Siapa nak beli corset you nanti?" " Sape nak jadi busines partner you nanti??" " you dah lah x de kawan, and tak pandai cakap" " Jiran depan rumah pun tak kenal inikan pulak nak jual PB?"

Untuk si suami ni kalau nak kasi dia paham senang je... buat duit besar dan bawak suami gi melancong!  Confirm paham! 

Yup suami ni memang selalunya sangat2 skeptical bukan ape sebab mereka sayangkan isteri mereka dan takut tak menjadi naya plak kan.. so that's why dorang pun suka takot2 kan.. 


Sepanjang dalam business ni hanya segelintir sahaja suami support the rest terpaksa deal with husband sendiri. 

For me itu bukan masalah, itu cuma part of cabaran untuk kita berjaya. Cabaran kita bermula dari rumah. And as a women or wife kita pun mesti kena ada financial security. Tak boleh harapkan suami je 24/7 untuk support kita. 


Kita kena fikir tentang diri kita dulu, anak2 dan last baru suami. Incase anything happen to your spouse macam mana kan? Bukan nak doakan benda2 tak elok... like my father used to say it to me..  

kalau Raz tak curang lah pun kata lah nauzubillah dia accident ke? Or patah kaki ke? Ape you nak buat?

Masa tu memang tersentak dengan kata2 my dad. He is totally against me becoming a housewife.. my parents harapkan i jadi engineer just like what they planned. 

I took the chance and proof to my hubby that he is wrong about me. Maybe dulu I sangat PASIF tapi now not anymore... 


You see, how bigger DREAM can change a person in a split second! Impossible is NOTHING!! Yang penting kita percaya pada diri dengan penuh keyakinan!

Note to all the wives out there... if you have to face your husband just FACE IT. Terangkan secara professional dan secara berterusan. 
Sekali kena rejek... cuba lagi.. pujuk2... n pujukkkk... :D

Worst come to worst.. buat je lah it's your life anyway. Sooner or later he has to accept it. 


And jangan buat sekerat jalan... pastikan apa yang dia cakap tu.. tak berlaku. Buat sepenuh hati. 

Good Luck! 


Takde kejayaan yang datang melayang sebegitu sahaja
Dalam menuju ke puncak, memang banyak halangan
Tapi jika kita bersabar, kita akan sampai juga ke puncak!


LETS JOIN GROUP FABULOSITY

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Sharing is Caring
Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
In this entry >>> PEMBAKAR SEMANGAT
I mentioned about attending the above-said seminar
You have seen the pics
Now you're going to witness the happy family that are earning Time Freedom and Money Freedom
All are looking for a better life


Seminar SM/SSM II
from Razali Zain on Vimeo.



Want to join the family of Fabulosity?

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
<<I love Pink>>
<<Be in Yuna's Video Clip>>
<<Gaya Hidup Sihat>>
<<Jet Li's New Movie>>

In one of the OPRAH talk show, with Donald Trump as the guest, she asked him 
“if you go bankrupt again what would you do?”

Mr Trump replied: 
"I will start a MLM business" 


and then all the audiences started to


BOOOOOOOOOO

and then Mr Trump said: 
That’s why you are sitting there and I am sitting here
I believe MLM is a powerful concept,but it has been misused. 
Unfortunately most of the people can’t differentiate MLM from PYRAMID SCHEME."

~ Donald Trump may have been a bit rough but he is correct~

The concept of MLM aka Network marketing
What's so different about this?
So dear friends, nak tengok-tengok je ke nak join?
Kalau Donald Trump pun percaya pada kuasa MLM, kenapa tidak kita?

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams


What's your wish from Santa Claus this year?







Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Kesian kan bila bawa kereta besar and mahal tapi tak reti baca atau peraturan jalan raya
Nak kata tak reti baca, pakai keta mahal
Nak kata tak tau peraturan jalan raya, dah ada lesan bawa kereta (ke takde lesen sebenarnya?)
So, apakah sebab si empunya kenderaan ini berbuat begini?

Sebelum tu, sila klik sini



Takkan tak perasan depan tu pili bomba kan
Minta-minta la ials tak jadi macam nie kelak 
Amin
Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Manjanya Angelina nie
Cakap sikit dah merajuk
Orang gurau-gurau je la
Takkan nak manja-manja pun tak leh?
Bukannya nak kawan ngan Polo ke, Passat ke

Asalnya gurau je
Taknak bawa Angelina gi kerja
Malas nak bawa dia
Sekali malam tu, dah puas tekan, dia tak bangun gak
Mengerang pun tidak
ADUH!
Nape nie sayang?
Nape takde respons?
Tak power ke?

Pastu siap minta kawan @ Jae Hashim tolong cucukkan pun Angelina buat tak tau je

Jangan la camnie sayang
Pening abang camnie

Bila dah pujuk-pujuk pun tak jalan, terpaksa panggil orang lain,
a total stranger,
untuk tengok-tengokkan dalam skirt Angelina

Kan dah orang lain tengok bawah skirt Angelina


Ye la...
Aku mana reti nak tengok

Sapa Angelina?
Kesayangan aku paling latest la kan

Nie la dia Angelina
Manja sangat

Korang ingat orang ke?
Ish!
Takkan le korang tak bagi nama kat kereta korang?
Tak?
Aku sorang je ek?
Heheheheh

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Yeay!
Pernah tak korang terasa sangat puas dengan apa yang korang dah lakukan sampai korang rasa korang kena celebrate?

I DID

Tak sangka!
Niat di hati bila join Hanis Haizi untuk berkongsi kebaikan Premium Beautiful dengan rerakan hanyalah untuk mendapat extra income dalam RM1 - 2 K je
Pastu berangan lagi nak dapat kereta impian sendiri

Hehehehehe
Tak tersangka dalam baru 2 bulan join 
Ials dah berjaya berkongsi semua Premium Beautiful ials sampai dah takde stok pun dalam tangan sekarang
Monthly plak dah confirm dapat extra RM4K
Bestnyer!
Ingatkan lelaki takde peluang nak buat business nie
Tapi meleset jangkaan ku

So, sebagai penghargaan pada diri sendiri
Ials hadiahkan diri sendiri this beautiful and amazing gadjet :

Yes!
I dah dapat iPhone 4S

Suka!
Suka!
(sambil melompat bintang and lipat baju at the sam time)

Anyway, sapa nak join buat extra income RM2K-RM4K ni?
Saya ngah cari teman ke Vietnam in March 2012!
FOC tau!
Sapa nak cepat-cepat PM saya

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Kebelakangan nie makin banyak artis wat penghijrahan kan
Bagus la
Sedap mata memandang


Adakah aku artis juga?
Aduish!

Perlu ke aku buat penghijrahan ini?
Neves ada, takut pun ada

Tapi, bukan aku sendiri ke yang cakap, perubahan memerlukan pengorbanan?
Tak caya, jenguk entri yang ini - Peluang Datang Sekali

Mana tau kerana keberanian mengambil langkah pertama kita boleh dapat :

So, kengkawan, please advise
Adakah dengan penghijrahan ini aku akan kehilangan kengkawan, kehilangan penaja dan yang lain-lain lagi?
But, I have to be strong and believe in the power of will - Entry Yang Best

Please dear friends
Need your advise and support in this matter


PERLU KE AKU KEKAL SEBAGAI
http://thrulinzlens.blogspot.com
atau
BERHIJRAH KEPADA
www.byrawlins.com

Thanks for your comments!

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Terdapat 3 jenis manusia dan masa yang ada di muka bumi ini
Ini ilmu yang diperolehi daripada majlis perkongsian ilmu Sabtu lepas
Just nak sharing-sharing dengan kengkawan semua

1) Banyak masa tetapi kurang kewangan

Golongan yang satu ini, sentiasa mencari alasan untuk tidak berusaha dalam meningkatkan taraf hidup sendiri
So, dia orang memang banyak masa untuk diri sendiri dan keluarga
Tetapi apakah bahagia kehidupan famili dia kalau sentiasa kekurangan kewangan untuk menyokong kehidupan keluarga

2) Stabil kewangan tetapi kurang masa


Yang nie plak kita kata dia workaholic
Kerja nak cari pendapatan sampai takde masa untuk diri sendiri dan keluarga
Yang ini pun tak tau le keluarga dia bahagia ke tak sebab tak nampak muka dia
Keluar rumah pagi dan balik pun menjelang pagi gak
Entah-entah anak-anak pun dah tak berapa ingat dah rupa dia bila berjumpa kelak sebab jarang jumpa

3) Mempunyai masa dan kewangan yang banyak

Yang ini adalah yang paling ideal
Masa banyak untuk famili
Kewangan pun stabil untuk kita belanjakan pada famili kita
Semua keperluan famili dapat disediakan
Nak holiday ke Europe atau ke mana sahaja dengan famili pun boleh
Makan apa sahaja pun boleh, even the BEST BURGER IN TOWN
Anak-anak pun kenal mana satu emak mana satu ayah kan
Mungkin pada awalnya kita akan menghadapi kesukaran untuk menyeimbangkan masa dan keluarga
Tapi
kejayaan mana yang tidak menagih sedikit pengorbanan
tapi jangan terlalu mengejar kebendaan sehingga mengorbankan kehidupan berkeluarga plak kan...

So, anda berada di golongan yang mana satu?
Asalnya saya adalah dalam golongan ke-2
Kini, setelah membuat sedikit pengorbanan, saya semakin menghampiri ke-3
Lega!
Boleh spend masa dan wang untuk keluarga tanpa ada rasa bersalah atau risau

ANDA BILA LAGI?


Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Malas nak citer banyak
Tapi citer je la ye...


Aritu kena wakil boss pegi satu cocktail gathering
BUHSAN HOKEY
Nape bosan?
Sebab yang hadir semua orang-orang tua
Tapi yang best bila dapat tau ada Lucky Draw


Mana la tau dapat iPhone 4S ke
Pakai Maxis pun okey kan
Bertuah sangat dapat Volkswagen Polo ke
iPad 2 pun best gak
Tiket wayang Missing Impossible pun okey
Tak pun trip ke Dubai pun kelas

Bahagia perasaan bila dapat lagi cabutan bertuah
YES
Saya dapat cabutan bertuah
Nak bawa sapa ye?

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Yeay!
Last weekend, me and En Jae Hashim pergi hadir Seminar SM/ SSM 2011 di Eastin Hotel PJ
Punya la kami bersemangat nak pergi, gerak dari rumah jam 630 am
Sebab nak dapat tempat best
Timba ilmu takleh duduk belakang-belakang
Duduk depan baru best

Kerana percayakan teknologi masa kini, kami tersesat sampai ke Phileo Damansara
Sudahnya sampai di Eastin Hotel jam 8 am
DENG
Kalau pakai VOLKSWAGEN takpe gak sesat
Takpun bawa moto, boleh race cam MOTOGP

Speakers yang hadir seminar ini adalah THE BEST
Ilmu yang dikongsi memang cukup-cukup berguna
Menyebabkan kami rasa seperti telah disediakan laluan yang lapang da terang untuk dilalui
Terima kasih para pembimbing
Semakin teruja untuk mengejar semua insentif yang disediakan
Ials tak henti-henti bermesej dengan kenalan melalui iPhone4 berkenaan kebaikan PB di sepanjang seminar bila dapat maklumat baru
Nasib baik iValue ials murah
Dan nasib baik kengkawan pun memberi respons yang positif
Perkongsian dari rakan kongsi juga membuka mata ials

Tahniah Mommy Hanis for a very well done seminar
Terkejut bila dapat tau 300 ++ jumlah peserta
Ini menunjukkan bahawa internet adalah 'laman permainan' untuk semua usahawan masa kini
Barang siapa yang tidak menggunakan internet, ANDA KETINGGALAN
How to make it work?
Kehadiran ke seminar ini memang membantu para usahawan baru dalam meluaskan bisnes masing-masing

DREAM BIG
If you can dream it, you can achieve it

Enjoy the pictures all
Bersama rakan bisnes
Bersama Pemimpin CDM Raz
The happily ever growing and prosper family

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Thanks to Churp Churp

Saban tahun kita selalu dengar kawan-kawan merungut sepertimana gambar di atas kan
"Nape la gaji tak naik?"

"Nape la bonus tak banyak?"

"Nape la harga minyak naik?"
Selalu kan kita dengar ayat-ayat kat atas tu

Saban tahun, kita tunggu bonus....tapi bonus pun tak banyak mana *kecuali Petronas dan seangkatan dengannya*
Saban tahun kita tunggu gaji naik...tapi naik pun banyak mana
Nak naik pangkat, kena exam la, lulus itu la...banyak prosedurnya
Itu senario kalau berkerja di sektor kerajaan
Kalau sektor swasta plak, aduyaiiii....rasanya lebih kurang sama, kalau tak pun lagi extreme

Klik Sini Dulu


Tapi kita bersyukur sebab ada kerjaya kan
Walaupun RM2K - RM3K tu yang diterima setiap bulan, kita bersyukur sebab ada juga gaji
Tapi kan uals, cukup ke harapkan gaji je sekarang?
Bayar utang kereta
Sewa rumah
Bayar jaga anak
Banyak tu....

Saya bersyukur saya telah membuat penghijrahan 
Sekarang saya tidak lagi menunggu bonus hujung tahun sebab dapat setiap pertengahan bulan
Dapat extra RM2K - RM4K setiap bulan adalah sangat BEST
Sekarang, saya bekerja sehabis mampu dan meberikan hasil sebaik mungkin
Tetapi saya sudah tidak begitu berharap pada kenaikan pangkat ke, kenaikan gaji ke sebab lambat lagi nak dapat tu

Sebab saya berani mengambil langkah untuk berniaga, sekarang saya bernafas lega setiap bulan
Walaupun baru bermula dua bulan yang lepas tetapi saya sudah boleh bernafas lega
Boleh mengirimkan duit yang lebih kepada parents
Boleh berbelanja dan mendapatkan barangan yang saya idam >>> Entry Best

Now, dah tak sabar nak ke Vietnam plak
FOC TRIP
Sapa tak nak kan?
Dah lah layanan 5 Stars
Lawat tempat-tempat best
Free plak tu

Sapa nak join gi Vietnam FOC?
CEPAT!!!

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Semua dok heboh tentang Ombak Rindu, Aaron Aziz, Maya Karin dan Lisa Surihani
Best ke?
Pastu lagu Ombak Rindu nyanyian Hafiz dan Adira plak selalu je duduk tangga pertama dalam Hot.fm
Eh, best sangat ke?






Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku



Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku



Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung



Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku



Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti



Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya



Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku
Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Meh lawat orang baru dalam blogosphere nie

J A E - H A S H I M



Meh ramai-ramai tengok budak baru lahir nie and see what he has to offer
A little trivia about him :






Apa kata pergi je la blog dia untuk tengok apa yang dia sibuk nak citer dalam blog dia kan

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams