Manhajj Mutawwif Application Aims To Ease Umrah Planning and Much More

7:30 AM 19 Comments A+ a-

Remember what happened to Nokia when it refuses advancement, development and latest technology?
Wait? What is Nokia?
Hahaha. Yeah, Nokia became obsolete because they refuse changes and got left behind.
aplikasi umrah, keperluan haji dan umrah, Manhajj Mutawwif, umrah online,
That was a part of speech given during the launch of Manhajj application by the Manhajj Brothers Sdn Bhd (Manhajj Mutawwif). Manhajj application is an application that assists and guides the Muslims in matters of umrah worship. 

As everything is available online nowadays, it is the best to jump into the bandwagon like everybody else. The application serves as a new and sophisticated approach to umrah worship planning including registration, payment and check management as well as ensuring that users receive satisfactory services. The users could also share experiences and knowledge in the app. 

The app also offers a complete umrah course online and even has a checklist to help pilgrims perform umrah. Via the app, the users can also choose packages and register for umrah through Feature Umrah along with questions and answers regarding umrah matters.

FACT: Manhajj application is available on App Store and Google Play.
aplikasi umrah, keperluan haji dan umrah, Manhajj Mutawwif, umrah online,
aplikasi umrah, keperluan haji dan umrah, Manhajj Mutawwif, umrah online,
aplikasi umrah, keperluan haji dan umrah, Manhajj Mutawwif, umrah online,
During the launch, Manhajj Mutawwif signed a Memorandum of Understanding with NARSCO Tour and Travel for umrah management services. This latest addition to the services available on the app will enable the future pilgrims to choose from the various trusted travel companies.

FACT: Tabung Haji, Andalusia Travel & Tours and Rayhar Travels are the companies that assist in Umrah and Haj visa.

So, what are the features that will certainly help the users?

There is a feature that certainly attracts me the most - Voice Translator. This will be very helpful, especially for the non-native speaker during the umrah. A Panic Button that will connect the user with the Mutawwif should there is an emergency - one tends to get distracted and split from the group, thus this feature will assist during the crisis.
aplikasi umrah, keperluan haji dan umrah, Manhajj Mutawwif, umrah online,
aplikasi umrah, keperluan haji dan umrah, Manhajj Mutawwif, umrah online,
aplikasi umrah, keperluan haji dan umrah, Manhajj Mutawwif, umrah online,
aplikasi umrah, keperluan haji dan umrah, Manhajj Mutawwif, umrah online,
During the launch, the CEO of Manhajj Brothers Sdn Bhd, Ustaz Abd Halim Ikhsan also launched the second season of Manhajj Mutawwif. The second season will include mutawwif from  Malaysia, Indonesia, Brunei and Singapore. So, you know it is going to be tough and rough!
aplikasi umrah, keperluan haji dan umrah, Manhajj Mutawwif, umrah online,
aplikasi umrah, keperluan haji dan umrah, Manhajj Mutawwif, umrah online,
aplikasi umrah, keperluan haji dan umrah, Manhajj Mutawwif, umrah online,
And this time around, there will be more experienced tutors to guide the mutawwifs. As it is opening up to more countries, of course, there will be more competent judges to ensure that the one that will be cronwed as Mutawwif Terunggul Manhaj Mutawwif Antarabangsa will be the deserving one.
What's new on the upcoming show? Sketch artists will also be included in the show to attract more viewers and at the same time, to ensure a more relaxing and engaging viewing session.

The show is coming up on 25 January 2019.

Here are the links that you might want to visit so that you'll know more.
Don't be the last to know!
Manhajj's Website | Manhajj's FB | Manhajj's IG

Rawlins GLAM
012.280.1977

19 GLAM People

Write GLAM People
Qeela Aini
AUTHOR
Thursday, 01 November, 2018 delete

wow this is indeed such a great effort and apps! I bet it’ll be definitely helpful, especially for those whom are in their first time going, right. True indeed, everything is easier online nowadays, so yes this apps is brilliant! 😃

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
Thursday, 01 November, 2018 delete

bagus nyer apps ni.
aida ada baca review pasal ni before.
first season of manhajj mutawif ni aida folo. byk ilmu baru.
memang menjadi impian aida utk tunaikan haji before umur 45 thn. in shaa Allah.
skang sedang tambah ilmu. luaskan pengetahuan tentang hajj and umrah.
program sebegini is very the bagus.

Reply
avatar
Nina Mirza
AUTHOR
Thursday, 01 November, 2018 delete

Bagusnya ada apps sebegini. Maju seiring teknologi. Dengan ini moga lebih memudahkan cara dan menggalakkan orang muda menunaikan haji hendaknya.

Reply
avatar
Nadia Johari
AUTHOR
Thursday, 01 November, 2018 delete

Wah, sekarang kebanyakan guna apps sebab lebih mudah dan senang. Bgus app ni bantu para jemaah mengerjakan haji dengan mudah. Lagi bagus yang panic button tu..jadi takde la risau kan

Reply
avatar
Along Murni
AUTHOR
Thursday, 01 November, 2018 delete

Baguslah dah ada apps seperti ini.. membantu para jemaah utk menunaikan haji atau umrah dgn lebih mudah, jelas & sempurna.. moga pelbagai manafaat didapati hasil penggunaan apps ini

Reply
avatar
Bella Jamal
AUTHOR
Thursday, 01 November, 2018 delete

Perkembangan bagus buat umat Islam untuk tunaikan ibadah. Tambah lagi diuruskan oleh pihak yang dipercayai seperti Tabung Haji. Takut juga jadi seperti Umrah Travel Indonesia yang menipu duit jemaah. Moga satu hari sampai juga ke sana. Amin

Reply
avatar
Maha Mahu
AUTHOR
Thursday, 01 November, 2018 delete

Masih ingat lagi masa dapat pergi buat umrah tahun 2016 masa tu memang susah sangat sebab tak ada panduan semua kena cari sendiri. Tapi sekarang ni sangat senang ada aplikasi macam ni memang bagus kita dah muat turun best...

Reply
avatar
Fadzi Razak
AUTHOR
Thursday, 01 November, 2018 delete

Bagus jugak ada apps macam ni. Biasanya benda yang kita tak biasa buat mesti blur. Kalau buat umrah pun ada benda yang kita macam tak tau, boleh refer je apps ni. Senang

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
Thursday, 01 November, 2018 delete

Bagus juga ada aplikasi seperti ini. Boleh membantu kita sebagai umat Islam ketika sedang umrah dan beribadah

Reply
avatar
Nur afiqah
AUTHOR
Thursday, 01 November, 2018 delete

Aplikasi yang memudahkan bagi mereka yang menunaikan umrah.Apa-apa refer je aplikasi ini kan.Bagi yang nak pergi umrah tu bolehlah install apps dan terokai isi apps ini

Reply
avatar
AL Official
AUTHOR
Thursday, 01 November, 2018 delete

Mudahnya ada apps ini ... senang nak check qiblat

Reply
avatar
Friday, 02 November, 2018 delete

tak tahu pulak Manhajj Mutawaif ni ada aplikasi..jadi lebih senang dan mudah la utk kita orang Islam yg nak tunaikan umrah dsbnya kan

Reply
avatar
Friday, 02 November, 2018 delete

Wowww..such a good apps...lepas ni kena donlod lagi2 kalau yg nak pi ke mekah n madinah utk umrah dalam masa terdekat kan. But the beginning part about Nokia tu something sangat..ehhh tapi betul ke nokia da obselete?

Reply
avatar
sya mimie
AUTHOR
Friday, 02 November, 2018 delete

Zaman sekarang ni banyak dah dipermudahkan. Lagi-lagi dengan adanya teknologi terkini, pembinaan apps yang boleh membantu dalam banyak urusan. Tinggal install je kan.

Reply
avatar
Mohamad Faris
AUTHOR
Friday, 02 November, 2018 delete

Nowdays, the use of app is very important and the idea to introduced app for umrah is such a great idea. With this app i believe all the jemaah will be more easier to get direction what to do and don't there.

Reply
avatar
Zharif Azis
AUTHOR
Friday, 02 November, 2018 delete

indeed, it is such a good apps for every Muslim out there. Every basic things that everyone need to know about Islam is in the apps. I need to download the apps now and make used of it to the max.

Reply
avatar
Jia Shin Lee
AUTHOR
Friday, 02 November, 2018 delete

The perfect app for those heading for umrah, really convenient when it's easy to use.

Reply
avatar
Mrs Liez
AUTHOR
Friday, 02 November, 2018 delete

Bagus ada app mcm ni sbb memudahkan jemaah bila time umrah atau haji..kalau ada masalah dekah sana pun masih lagi ada bantuan even tiada org yg bantu

Reply
avatar
Friday, 02 November, 2018 delete

the easiest way got get informations. kalau ada apa2 masalah just buka app ni, sahaja. di sana nanti macam2 boleh berlaku, bila dah ada apps ni senang sikit

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe