Sayangi Wanita

7:30 AM

Bio Seleza, Vagina, Dioxin, kanser ovari, kanser pangkal rahim, kemandulan, sakit puan, period pain, tuala wanita, feminine pad, sanitary pad, health, period, wanita, ladies,
Ladies in our lives
Setiap di antara kita mesti ada insan yang bergelar wanita di dalam hidup yang kita sayangi - ibu, kakak, adik, rakan, kekasih, isteri.

Jika dah disayangi, semestinya kita menghargai mereka juga kan.
Sudah lumrah apabila kita menghargai dan menyayangi, sudah pasti kita akan berusaha untuk melindungi mereka dari pelbagai kesukaran dan kesakitan kan.

Namun, adakah kita mengetahui fakta statistik bahawa 83% wanita mengalami jangkitan pada kemaluan dan dari jumlah itu, 62% berpunca daripada penggunaan tuala wanita yang tidak selamat atau tidak menepati piawaian?

Kenapa pula?
Bagaimana boleh mendapat jangkitan daripada alat yang sepatutnya melindungi wanita?

Umumnya, ia adalah kerana proses penghasilan dan penjagaan tuala wanita yang tidak menepati piawaian.
Bio Seleza, Vagina, Dioxin, kanser ovari, kanser pangkal rahim, kemandulan, sakit puan, period pain, tuala wanita, feminine pad, sanitary pad, health, period, wanita, ladies,

Ngeri tak apabila mengetahui bahawa kebanyakan tuala wanita yang berada di pasaran dihasilkan daripada kertas terpakai yang telah dilunturkan? Hasil daripada pelunturan itu pula menyebabkan wujudnya Dioxin di dalam tuala wanita yang boleh menyebabkan banyak komplikasi kesihatan kepada wanita - di antaranya kemandulan dan juga barah.

Tapi semua ini boleh dielakkan dengan menggunakan Bio Seleza.
Kenapa memilih Bio Seleza?
Bio Seleza, Vagina, Dioxin, kanser ovari, kanser pangkal rahim, kemandulan, sakit puan, period pain, tuala wanita, feminine pad, sanitary pad, health, period, wanita, ladies,
Kerana ia membantu Menyahkuman, Menyingkirkan bau kurang menyenangkan dan menggalakkan peredaran darah (kurang rasa lesu & tidak bad mood).

Dan yang menarik lagi, ada pakej istimewa untuk yang berminat.
Bio Seleza, Vagina, Dioxin, kanser ovari, kanser pangkal rahim, kemandulan, sakit puan, period pain, tuala wanita, feminine pad, sanitary pad, health, period, wanita, ladies,
Dengan harga RM720*, anda akan mendapat 
  • 6 kotak x Bio Seleza (boleh ambil mana yang anda perlu - Mixed, Day Safe, Nigh Safe, Panty Liner)
  • Percuma 1 unit x Cozuma Festiva Eyes & Cheeks Palette (eyes shadow and blusher)
  • 1 kotak x Bio Seleza Mixed
* harga akan berbeza mengikut jenis yang anda pilih

Takkan la aku nak pakai sampai 7 kotak seorang kan?
Mesti ada persoalan macam tu dalam fikiran masing-masing kan.

Apa kata, ajak rakan-rakan wanita anda untuk berkongsi membeli bersama-sama?
Lebih murah dan yang penting SELAMAT!

Cepat-cepat hubungi saya ye.
Haiqal Rawlins
012.280.1977
Facebook RSS Twitter

You Might Also Like

18 GLAM People

  1. Lot of healthy product now a days. It's very convenient and can get healthier life~

    ReplyDelete
  2. Have a better understanding with the demonstrated photos and comprehensive info. It's important to take care of our health before it is too late.

    ReplyDelete
  3. I never did understand why privates are called 'kemaluan'- I mean, sure it's private, but I don't think that you should be ashamed of your own privates. I think when it comes to our genitals, the best way to convey information is to go straight on and to just communicate the info efficiently, like how you did it- clear and concise. The infographics are a nice touch and great writing!

    ReplyDelete
  4. I love this write up. So true we need to concern the 'down there' .Nowadays there are many ways to care for it and be healthy for e.g . this product here.

    ReplyDelete
  5. Agree~ Ladies have to be more aware of Pads that we used
    Will try this product after I finish mine :)
    Thanks for sharing

    ReplyDelete
  6. quite pricey but i dont mind if it really helps to maintain a good hygiene and health at that area :)

    ReplyDelete
  7. Definitely important to use proper sanitary items especially since it is so near women personal area. Thanks for sharing

    ReplyDelete
  8. Kemaluan, funny word to use. Took me awhile to realize you're talking about the vagina. LOL

    ReplyDelete
  9. Thanks for sharing. Now we all know more knowledge about the "kemaluan" haha. =)

    ReplyDelete
  10. Cheers to the share Rawlins, this is very informative. Very well written too, very comprehensive :)

    ReplyDelete
  11. The sanitary pads seems to be quite good. Thanks for the information.

    ReplyDelete
  12. I would love to try the Bio Seleza as I believe they are good but I think they are slightly pricey... hmm...

    ReplyDelete
  13. Is a good to understand the process of sanitary so that women will be more careful in choosing sanitary.

    ReplyDelete
  14. Thanks for the sharing! Love how the picture show all the process of sanitary =D I got more knowledge about choosing the right sanitary pad also =D

    ReplyDelete
  15. Thanks for sharing the information and it is indeed very useful.

    ReplyDelete
  16. Thats interesting. I've never heard of this brand.

    ReplyDelete
  17. yes must sayangi your wanita and wanita must sayangi sendiri too, first time i hear of pad with negative ion, really interesting

    ReplyDelete
  18. Didn't know about this until I read your post, must be more careful what we are using, thanks for the info sharing :)

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe