PB Wonders

7:30 AM

Hello semua.

Maaf la agak lama menyepi, al maklum hujung-hujung tahun nie banyak kerja nak kena settle kan.
Kejar deadline, gitu la gayanya.

Sebelum bercerita panjang, meh sama-sama kita mendoakan kesejahteraan rakan-rakan kita di Pantai Timur yang dilanda banjir. Moga semuanya dipermudahkan dan mudahan banjir akan menjadi semakin tenang.

Dah agak lama menyepi ni, tetiba sekarang saya kembali dengan satu fenomena baru iaitu #PBWonders .

Apa dia #PBWonders nie?
Anda semua mesti ada instagram kan.
Cuba search #PBWonders dan anda akan disajikan dengan testimoni transformasi pengguna Premium Beautiful yang amat premium = TERBAIK!

Malas nak cari di Instagram?

Meh saya share sedikit testimoni untuk membuatkan hati anda semakin copot untuk memiliki satu, dua malah berpuluh set Premium Beautiful Corset.
Amazing kan!
Oh ye, Premium Beautiful Corset bukan alat magis tau walaupun boleh mengemaskan dan mengecilkan saiz badan anda dengan serta merta.
Jika dipakai berterusan dan disiplin, memang tidak mustahil bentuk badan pemakai akan terus terletak dan mengecil.
Kalau pakai dengan disiplin, mesti lagi cantik bentuk badan
Wow! Memang berbeza sungguh!
You can be like her too!
A healthy way of slimming down
Losing 9 kg and still losing
Guys can wear Premium Beautiful Corset too
Owh, jangan tak tau.
Premium Beautiful Corset ini bukan hanya untuk wanita sahaja, malah lelaki juga boleh memakainya.

Ye la, jika pernah slipped disc, sakit belakang dan paling penting, BUNCIT, insyaAllah boleh diselesaikan dengan Premium Beautiful Corset.

Meh call saya cepat sebab tetiba baik hati pula hujung tahun nie nak bagi harga dealer je kat beberapa orang yang bertuah.

Cepat call.

And jangan lupa jenguk #PBWonders .
Haiqal Rawlins
012.280.1977
Facebook RSS Twitter Email

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe