Baju Melayu - Al Haq

8:00 AM

Apa khabar semua?
Tinggal tak sampai seminggu dah kan dah nak beraya dah.

Dah lengkap persiapan anak-anak?

Mesti ibu bapa dah penat berkungfu sana sini menyiapkan anak-anak sehingga ada yang terlupa membeli baju untuk diri sendiri.

Kali ini, saya nak share baju melayu yang diberi nama koleksi Al Haq oleh Qaizer Fahmi.

Cantik dan moden at the same time.
Ia merupakan rekaan baju melayu moden bersaiz slim-fit dengan kain dan songket yang berkualiti.
Harganya berpatutan.
Ada 20 pilihan warna.
So, abang-abang sekalian boleh la nak memadankan baju ikut si isteri dan anak-anak.
Kalau seminggu nak sedondon, kena la beli 7 pasang ye.
 

So bagi abang-abang yang nak dapatkan baju melayu segera, boleh hubungi nombor-nombor yang ada tu ye.

Kakak-kakak yang nak cik abang kelihatan extra menawan di hari raya pun boleh.

  • 016 3353 708 (Fadzil)
  • 0194434505 (Khairul) 
  • 03 5524 0708 (Butik )
Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe