Looking GLAM on Hari Raya

8:16 AM

Salam sejahtera semua.
Apa khabar?

Puasa dah ganti?
Sedar tak sedar, tak lama lagi dah nak puasa kan.
Pastu dah nak raya plak.

Puasa dah ganti, baju raya untuk seisi keluarga dah mula jahit belum?
Sekarang nie memang tailor taknak terima dah tempahan.

Raya nak pakai baju apa?
Dah jengok-jengok dah rekaan Rizman Ruzaini, Zery Zamry atau Rizalman Ibrahim?
Sekarang kan dah ada collection diorang yang affordable tu.






Nak nampak lebih berseri dan yakin menyerlah menggunakan rekaan mereka, apa kata kita perbaiki sedikit bentuk badan kita.
Bukan lah pegi liposuction ke atau makan pil bagai.

Melabur sedikir untuk produk yang anda boleh gunakan sampai bila-bila.
Warranty dia pun seumur hidup tau.
Pastu kesan pembentukan badan pun serta-merta.
Itu antara kepuasan yang anda boleh kesan dengan segera.
Apa produknya?
Of course, Premium Beautiful Corset.

Manakala untuk jangka masa panjang, Premium Beautiful Corset bukan sahaja menambahkan kecantikan bentuk badan anda, malah boleh membantu anda dari segi kesihatan.
Sebagai wanita, kesihatan dalaman adalah aset yang paling penting untuk dijaga.

Di antara lain kebaikan jangka masa panjang daripada pemakaian Premium Beautiful Corset secara berdisiplin selama 8 jam sehari adalah seperti berikut :
  • Cup berbentuk piramid untuk menampung payudara agar tidak jatuh dan puting dalam kedudukan yang betul (untuk mengelakkan kanser)
  • Menghalang lelemak mengalir ke bahagian belakang
  • Mengelakkan dari masalah berkaitan perut seperti gastrik dan ulser
  • Mengelakkan bengkak susu
  • Mengelakkan payudara berdarah
  • Menyokong payudara besar
  • Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
  • Merangsang pengeluaran susu ibu
  • Tetulang memori berfungsi untuk membantu masalah tulang belakang seperti slipped disc, bongkok, sakit pinggang dan pengaliran darah
  • Suntikan F.I.R. paling banyak dalam tetulang belakang
  • Sesuai untuk lelaki dan terutamanya wanita lepas bersalin
  • Memecahkan batu karang kecil
  • Mengempiskan perut
  • Menghilangkan strecth mark
  • Membentuk pinggang
  • Elok untuk mencegah demam kuning
  • Menghilangkan lenguh kaki
  • Menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut serta menghilangkan stretch mark terutama ibu lepas bersalin
  • Tidak menekan ovari dan memberikan kesan hormon yang seimbang
  • Love shape  nipis untuk membentuk pinggul yang menarik dan membetulkan kedudukan
  • Menyokong rahim selepas bersalin
  • Mengurangkan senggugut
  • Membantu pelekatan janin
  • Mengurangkan keputihan
  • Merawat masalah buasir
Instant effect

Jika anda ingin mendapatkan Premium Beautiful Corset anda dengan harga menarik dan servis yang terbaik, boleh hubungi saya segera.

Ada hadiah istimewa menanti.

Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe