Nestle Drumstick Most Adventurous Challenge

8:00 PM

This is a sponsored post for 48 hours

Saya memang seorang yang sukakan cabaran.
Saya akan cuba melakukan apa sahaja, asalkan ia tidak melibatkan ular.

So, apabila Nuffnang menjemput saya untuk menghadiri Nestle Drumstick Most Adventurous Challenge, tanpa berfikir dua kali saya terus menerimanya.
Takkan la ada ular plak dalam challenge yang ada aiskrim kan.

Sampai-sampai di Blue Entrance Sunway Lagoon tu, ternampak satu khemah yang besar.
Hati dah mula kecut dah.
Khemah Nestle Most Adventurous Challenge

Lepas mendaftar kehadiran pada Anne, kami lepak sekejap menunggu kengkawan blogger yang lain.
Ada Cik Lily Putih, PenaBerkala, Yuyu Zulaikha, Nisa Kay, Joelle dan ramai lagi lah.
Hehehehe. Tak menyempat nak menulis nama diorang semua.
Credit to Ohfishiee

Sebelum acara bermula, kami diberikan penerangan sedikit.
Kami akan dipakaikan dengan segala safety gear dan akan memakai helmet bersama kamera.
Apa yang perlu kami lakukan ialah berlari ke dalam khemah dan mendapatkan Nestle Drumstick.
Selepas itu nantikan arahan yang tertera pada monitor TV sebelum lari keluar mengikut masa yang ditetapkan.
Senang je kan?
Well, tidak semudah yang disangka.
Kak Lily macam ketakutan dah tu 
And she is ready
Mira kegembiraan

Semua berlindung dekat dengan aiskrim.

Sabby is ready too

Saya dan Nisa Kay cuba 'membelasah' Yuyu Zulaikha
Ini kerana akan ada banyak halangan di sepanjang jalan keluar.
Seakan-akan game Wipeout tu.
Ada air, ada tepung, ada jelly, ada tayar, ada kayu.

And kesiannya, saya tak dapat keluar dari khemah dalam masa 5 saat. Huhuhu.
Tapi Nestle nie baik.
Dia bagi gak saya dan rakan-rakan yang tak dapat menyelesaikan dalam tempoh masa yang disebut tiket percuma ke Sunway Lagoon.

Yang penting, Jae Hashim dapat menyelesaikan tugasan beliau dalam 5 saat.
Dan dia dapat RM50!
Tahniah!

Anda pun ada peluang juga tau.
Nestle Drumstick Most Adventurous Challenge berlangsung dari 30 September sehingga 10 November 2013.

Macam mana nak join?

Hadiah berjumlah RM100,000 untuk di menangi!
Cepat!

Sebelum join tu, baca arahan berikut dengan teliti ok.





Mudah je kan?
Kalau anda tak nak, jangan menysal jika hadiah tu jadi milik orang lain.

Nak tahu lebih lanjut, pergi je link ini >>> https://www.facebook.com/NestleDrumstick/app_199545600218743?ref=ts

Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam https://www.facebook.com/NestleDrumstick/app_199545600218743?ref=ts

You Might Also Like

6 GLAM People

  1. Gembira sebab dapat ice cream freeee.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehehhe... itu je kemampuan kita kan @Mira Cikcit

      Delete
  2. gembira jugekk sebab dapat ice cream 2, 1 tix entrance and duittttt..hehehehe

    ReplyDelete
  3. Miera Nadhirah TanThursday, 09 October, 2014

    Huahuahua..... tak ajak...... huhuhu

    ReplyDelete
  4. Nie dah lama dah @Miera Nadhirah Tan

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe