Lets ESCAPE together

8:30 AM

This is a sponsored post for 48-hour.
Escape?
Ponteng sekolah ke?

No! No! No!
ESCAPE adalah suatu ruangan hiburan di alam maya yang menjadi milik anda sepenuhnya, didatangkan khas untuk semua oleh CELCOM.

Yes!
Hanya untuk pemilik nombor telefon CELCOM sahaja.
Dan ianya adalah terbuka untuk iOS, Android, MacOS dan Windows.
Ini bermakna ia boleh dicapai di mana sahaja.
Camne nak daftar?

Senang sangat!
First, download je kat AppStore bagi pengguna Android seperti saya.

Pastu daftar guna nombor CELCOM anda.

Selesai pendaftaran dan pengesahan emel, anda dah boleh mula melayari alam hiburan sepertimana dan bila-bila masa yang anda suka.

Dan bestnya, katakan masa di pejabat, anda menonton menggunakan telefon bimbit. Anda boleh "Pause" rancangan yang sedang ditonton.
Apabila tiba di rumah, anda boleh menyambung semula menonton rancangan tadi, sama ada menggunakan telefon bimbit yang sama, atau berlainan, atau menggunakan desktop!

Menarik kan!
Dah lah ada banyak wayang dan juga sitcom yang ada.

Bagi yang gemar menonton tetapi tiada masa untuk melepak di rumah, ESCAPE memang sesuai untuk saya.

Sebelum terlupa, sekarang ESCAPE sedang mengadakan satu pertandingan meneka selebriti.
Dengan hanya meneka siapakah beliau selepas menonton video yang ditayangkan (ada banyak video beliau) dan juga berdasarkan pembayang yang diberikan *hint : seperti di bawah*, hantarkan je jawapan anda melalui SMS ke 20888.



“I’ve been to Shanghai twice. In a rush hour, three times.”
“I guided The Kid. I became The Master.”
“I’m Mr. Nice Guy. But don’t pick a fight with me.”
“I’ve been a panda. I’ve been a hyena.”

Jangan lupa layari www.ESCnow.com untuk maklumat lanjut.

Ok. 
Now saya nak sambung menonton America's Funniest Home Videos.

Don't Drive and Text, or in this case, watch ESCAPE!
Haiqal Rawlins
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam 

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe