Valiosa : Terbaik!

8:29 AM 2 Comments A+ a-

Ingat tak style rambut iols yang terbaru?
Ala yang iols pergi ke Nuffnang birthday bash tu?
Ingat tak?
Ingat dah kan?

Insan yang bertanggungjawab menjadikan fesyen dan warna rambut iols malam itu adalah
Cik Fayra dari Valiosa Hair Studio & Spa Beauty

Diorang nie macam-macam boleh buat
Nie business card, Masha adalah owner dia
Tu dia nyer business card
Kan macam-macam dia buat
Nak facial, nak spa, nak mekap atau nak pedicure bagai semua dia buat
Cik Fayra tengah bertungkus lumus mengerjakan rambut iols
Hehehehehe
Thanks Fayra
Menjadi juga kan
Iols suka amik Fayra sebab kerja dia teliti dan bagus

Hasil kerja tangan Fayra
Thanks Fayra and Valiosa
Next time ada event iols akan cari uols lagi
Ready je ngan karenah iols ok



Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo

E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

2 GLAM People

Write GLAM People
Ma'am IEDA
AUTHOR
Thursday, 14 March, 2013 delete

suruh dia bukak branch kat Ampang. Need a good salon/spa yang kan do those... time annual dinner jerrr payah nak carik tukang make-up pompuan... huhuuu

Reply
avatar
Thursday, 14 March, 2013 delete

Heheheheh... Just contact je dia nanti... Dia ok tu

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe