Valiosa : Terbaik!

8:29 AM

Ingat tak style rambut iols yang terbaru?
Ala yang iols pergi ke Nuffnang birthday bash tu?
Ingat tak?

Ingat dah kan?

Insan yang bertanggungjawab menjadikan fesyen dan warna rambut iols malam itu adalah
Cik Fayra dari Valiosa Hair Studio & Spa Beauty

Diorang nie macam-macam boleh buat
Nie business card, Masha adalah owner dia
Tu dia nyer business card
Kan macam-macam dia buat
Nak facial, nak spa, nak mekap atau nak pedicure bagai semua dia buat
Cik Fayra tengah bertungkus lumus mengerjakan rambut iols
Hehehehehe
Thanks Fayra
Menjadi juga kan
Iols suka amik Fayra sebab kerja dia teliti dan bagus

Hasil kerja tangan Fayra
Thanks Fayra and Valiosa
Next time ada event iols akan cari uols lagi
Ready je ngan karenah iols ok



Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo

E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

2 GLAM People

  1. suruh dia bukak branch kat Ampang. Need a good salon/spa yang kan do those... time annual dinner jerrr payah nak carik tukang make-up pompuan... huhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheheh... Just contact je dia nanti... Dia ok tu

      Delete

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe