Teluk Intan Trip

8:13 AM

Iols memang suka berjalan
Tu sebab Exotica kena servis selalu, kadang-kadang tu way before tarikh untuk servis pun
Sampai Assistant kat Service Center tu tanya " Encik jalan keliling Malaysia ke? Cepat benor servis"

Hehehehe
Tu salah satu sebab kenapa iols join this business

Melancong adalah DIWAJIBKAN dalam bisnes nie
Dah la wajib, DITANGGUNG SEPENUHNYA plak tu
Layanan 5-STAR tau!

Flight, accommodation sampai ke meals ditanggung dan 5-star

Minat?
Cepat-cepat contact me!

Anyway, iols nak citer pasal trip ke Teluk Intan last weekend

Asalnya pergi sebab adik lelaki bongsu dalam keluarga angkat iols bersanding di kedua-dua belah pihak
Nasib baik dalam kawasan kejiranan yang sama, so Sabtu buat kat perempuan, Ahad buat kat lelaki
Iols plak ada event pada Ahad so terpaksa pergi Sabtu je la

Bisnes tetap jalan seperti biasa tidak kira di mana anda berada
Alhamdulilah, sempat promosi Garam Buluh dan berjaya menjual 2 kotak sekaligus
Semua ingin sihat uols
Uols bila plak?

Balik kepada acara kahwin-kahwin nie
As usual iols nie menyibuk la membantu menyiapkan pengantin lelaki pada Sabtu tu kan
Pastu menyibuk gak join dia buat outdoor photoshoot kat sekitar Menara Condong
Seronok uols, verangan jadi Tyra Banks katanya

Yang penting, iols suka sangat sebab makanan kat sini murah-murah
Mana uols nak cari kuih seringgit lima lagi uols
Sedap plak tu

Pastu adik ajak makan mee kicap
Katanya wajib makan kalau ke Teluk Intan
Not bad!


Bila letak-letak semua pic kat Instagram and  update status kat FB, kawan terus komen kat Instagram
Macam biskut katanya
Hahahaha

Hidup sebagai seorang Usahawan memang tidak akan duduk diam!

Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe