6 years old Nuffnang

8:21 AM

Stickman's Wall of Fame
Wah!
Dah 6 tahun dah ye
Next year dah masuk sekolah rendah dah
Dah cari sekolah mana nak pergi ke Stickman oii?

So, thanks to Nuffnang, iols dapat invitation untuk meraikan birthday dia
Buat kat The Lust KL
Tema dia?
Biru/ Merah/ Kuning/ Hijau/ Pink

Tak colourful gitu?
So, of course iols dah pening-pening kepala mencari outfit yang sesuai kan
Heheheh
Sesuai tema tak?
Syukur sebab ada kawan iols yang boleh tolong buat hair style yang sesuai
Salon dia kat Bangi je
Nak pegi?
Nie alamat dia
Valiosa Spa & Beauty
No.41A, Jalan Medan Pusat B2D
Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi
*Di atas RHB Easy*

Meletups ok!
Tengok rambut iols and Jae Hashim camne dia uruskan
Mesti la iols nak kena tema kan...
Hahahahahahha

Enjoy the pix
Credits to Nisa Kay and Nuffnang for the pics too
Berada di Deezer's Corner : Very colourful
Jumpa a few friends yang dikenali melalui alam blogging. It was a good reunion ghitew!
A dear and good friend aka kembar iols
Really love this pic!
Jae and VerVer
Kak Cik Lily Putih
Teh Tarik Drinker
Gorgeous people : Jae and Kifli
Juga berjumpa dan berkenalan dengan rakan-rakan baru
Nisa Kay and Pen Merah
Kevin, emcee yang menggamatkan
Redmummy yang gorgeous!
Farah Soraya yang cute 
The lovely leadies
The cake!
Some of the events. We won!
Time makan pun wajib pose
Yang penting, iols sangat seronok sebab Nuffnang yang menemukan iols dengan all these marvellous bloggers!
No wonder la Nuffnang menjadi THE BEST 
And I know, that you will continue to be the best!


Congratulations Nuffnang!

Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

4 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe