My Playlist for Stickman's Birthday

8:30 AM

Dah 6 tahun dah Nuffnang kan?

Kalau bebudak dah pandai meminta-minta dah nie
Tahun depan dah nak masuk darjah satu dah
Nuffnang dah apply sekolah mana-mana ke?

Hik hik hik

Bila tengok gambar-gambar sambutan yang ke-5 tahun lepas, terus terasa cam nak sangat-sangat pergi
Of coz meletups uols!
Credits to Nuffnang : 5th Celebration
Alangkan aktiviti-aktiviti lain anjuran Nuffnang pun meletup, apatah lagi bila besday kan
Harus GRAND kan

Memandangkan iols nie memang suka party-party yang ada tema nie, so of course iols nak join
Tapi before that kena buat playlist untuk Stickman dulu

Camne tu?
Sonang sangat eh Jang

1) Log masuk ke www.deezer.com dan sign up dengan akaun FB uols

2) Create satu playlist dengan title "NN Stickman's Birthday"

3) Pastu uols pilih la 5 lagu yang uols nak DJ mainkan masa acara tu kelak. Iols pilih lagu-lagu nie. Menepati jiwa katanya

  • Girl on Fire (featuring Nicki Minaj) - Alicia Keys
  • Just a fool - Christina Aguilera & Blake Sheltom
  • Candyman - Christina Aguilera
  • Young Girls - Bruno Mars
  • One More Night - Maroon 5




4) Bila dah siap, sila SHARE playlist uols tu kat FB dan Twitter
 Tweet link : https://twitter.com/byrawlins/status/303676755359723521
FB Link : https://www.facebook.com/rawlins.ichigo/posts/10200797398324014






Selesai dah!
Tunggu Nuffnang pilih pemenang dan hantar invite kat iols je sekarang nie

Jangan lambat tau hantar invitation tu Nuffnang
Iols nak gi cari baju nie!

Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe