Shila Amzah dan Dayang Nurfaizah berentap!

9:00 AM

*Ini STICKY POST... ada lagi latest entry bawah nie*

Sapa nak nyanyi ngan Shila Amzah?



















Bukan hanya Shila, Dayang pun ada sama

Kat mana tu?

Kosongkan jadual uals pada 24 November 2012

Bertempat di Stadium Malawati, Shah Alam, bersempena sambutan gemilang dan meletups ulang tahun ke-20 tahun Hai-O Marketing, Dayang Nurfaizah dan Shila Amzah didatangkan khas sebagai penghibur pada malam tersebut

Peminat-peminat Shila Amzah dan Dayang Nurfaizah sila praktis lagu-lagu hits diorang
Then kita nyanyi sama-sama OK

As usual, sambutan ulangtahun Hai-O is the most glamourous red-carpet event
Boleh pitam, bangun pitambangun uals bila tengok dress usahawan yang hadir malam tu kelak

Di bawah adalah sebahagian kecil cari MARVELLOUS DRESSES yang pernah digunakan oleh para usahawan pada majlis-majlis yang lepas

You can expect that there will be LOTS more at the next event







Tak lupa juga pada yang pitam dan bangun semula selepas melihat betapa anggun dan DA'BOMB penampilan usahawan-usahawan nie semua
Tu tak kira lagi pitam and bangun semula selepas melihat deretan kereta mewah milik usahawan-usahawan nie semua

Sapa nak pergi?
Nie kira giveaway je nie

Ada 5 tix free nak bagi kat uals semua
Siapa cepat, dia dapat gitew
Cara nak dapat tiket?
1) Like Facebook Page saya
2) PM/ E-mel to me your particulars iaitu Nama, Alamat, E-mail address, No. Telefon
3) Wait for confirmation


Lupa nak kabo


Hadiah utama cabutan bertuah dia best tau
PROTON PREVE
dan banyak lagi

Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

8 GLAM People

  1. Dapat 'Preve' bagi I... kekekekeee
    ENJOICE !

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Kan Nadia...Emak-emak orang semua tu...bukan satu, malah ada yang anak 4 pun tapi still GORGEOUS

      Delete
  3. thank you sudi jemput nadia kak tapi sorry sangat. time tarikh ni, nadia ada photoshoot dengan geng2 blogger. sorry ya~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke? Boleh Nadia datang photoshoot kat sini...hehehehe
      Nanti2 kita set masa untuk jumpa la ye

      Delete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe