Buat TV Commercial plak

8:52 AM

Rawlins ubah kerjaya?

Mampu tak?

Rezki kan uals
Nak kata comel tu tidak tapi lega ada juga yang berminat nak jadikan kita model
*modelkah?*

Sebenarnya, nie semua angkara Nuffnang yang tolong promote sebab aku suka menyakat diorang dengan bermacam-macam karenah dan soalan

Then one day, diorang offer untuk aku hadir bagi sesi shooting TV commercial untuk Samsung Tablet
Bangga weh!
Blogger tak glamer seperti aku diberikan peluang untuk muncul dalam TV ad, memang aku rasa bangga
*orang lain lagi banyak buat iklan kot, ko baru sekali*



Pada hari kejadian, neves gak sebab muka tak comel dan macam tak ready


Pihak Samsung dah sediakan a lil' script yang nak dibaca pada masa shooting

So, aku, Cik Lily Putih, Submerryn and other Nuffies pun sibuk la menghafal

Then sorang-sorang dia amik shooting
Kat Jalan Yap Ah Shak je
Senario dia ala-ala pejalan kaki yang ditemuduga berkenaan tablet terkini dan expectation terhadap tablet yang akan datang

As usual, bila pergi event Nuffnang, jarang la balik tangan kosong
Dapat la hadiah seperti mana di atas

Thanks Nuffnang and Samsung sebab berani mempertaruhkan ials dalam commercial uals

Bak kata CLP : Ingat orang cun je boleh masuk TV, mak pun boleh noks

CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe