U-Ads

Wednesday, August 15, 2012

New iPad?

Loving ChurpChurp and Astro for the gift
Hello uals
Ingat tak tempoh hari ials join event yang dianjurkan oleh Churp Churp dan Astro, launching of Astro-On-The-Go?
Ala, yang ada party kat The Pool tu 
*Baca post nie kalau tak ingat >> Marvellous Party
Kan ials berangan juga nak dapatkan the new ipad yang jadi hadiah utama untuk best-dressed
Tapi ials kecundang di tangan Redmummy yang voque itu
Harus la kecundang, she deserved it!

It was a GREAT fun meeting friends, old and new

But
Last week
Ials dapat satu perkhabaran gembira
The good news
Yeay! 
Dapat new iPad!

Walaupun ials dah beli sendiri baru beli dalam 2 minggu, kemenangan ini sangat sentimental gitew!

Thanks ChurpChurp and Astro sebab memberikan saya hadiah

Sapa kata blogging tak memberi apa-apa faedah?

Dah lah saya pernah menang TV Sony Bravia 32 Inci (pun Astro gak, baca entry INI)
Dapat tiket wayang untuk premiere screening tak yah cerita le
Yang penting adalah friendship yang tak ternilai bersama rakan-rakan bloggers yang terjalin semasa aktiviti yang diadakan
Thanks to ChurpChurp and Astro for the lovely gifts and friendships too

And to have a post mentioning my name is soooo rewarding too
Read all about it in this post >> Entry About Me
My tweets
So, who says blogging doesn't pay?

Kalau tak, takkan lah leader saya dapat income RM2xx,xxx.xx sebulan dengan membuat rangkaian melalui blogging sahaja kan?

Register here to get all these lovely gifts
TO GET GIFTS FROM CHURP CHURP
CONTACT ME
RAWLINS 
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

3 comments:

  1. http://mynameishafizah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tahniah..best nyer kalo menang mana2 contest.. dapat hadiah hohohhoho

    ReplyDelete

Terima kasih di atas palitan memori ini

Santai Mata

Cabaran Duit Raya 2014 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Recent Comments Widget
Web Analytics