Aku pilih untuk BERJAYA

9:00 AM































Pernah tak uals mengeluh seperti di atas?

Mesti pernah kan

Tapi apa yang uals dah lakukan untuk berubah?

Berapa gigih uals berusaha untuk berubah?


Semua perubahan memerlukan kekuatan dan kegigihan untuk menempuhi kesukaran
Tiada perubahan yang senang lenang dan manis belaka


Lakukan sesuatu yang di luar kebiasaan kita untuk mencapai sesuatu yang luar biasa

Percayalah!

Hasilnya kelak akan menjanjikan kemanisan dalam kehiduapan uals!

Lakukan perubahan tersebut dengan tekun, biarpun sekecil mana tetapi pastikan usaha tidak terhenti atau jangan biarkan diri terlalai

Kerana dengan hanya titisan hujan yang berterusan, gunung mampu terhakis sekian lamanya


All motivational posters are from Daily Inspiration and Motivation





























So, what would you say to chances?

Jangan menolak atau menidakkan kerana adanya halangan di hadapan

Halangan itu kelak akan menambahkan manisnya perubahan di masa depan uals dan semua insan yang uals sayangi

Berusaha, rujuk dan insyaAllah, kejayaan akan menjadi milik anda

Itu motto di Green Leaders Academy Malaysia (GLAM)

CONTACT ME

RAWLINS 
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

1 GLAM People

  1. saya share entry terbaru saya :-
    http://www.sofinahlamudin.com/2012/08/anda-mempunyai-impian-tuliskan-impian.html

    dan saya share ini juga :-
    Lets join me buat duit before 27/08/2012 thru FB atau BLOG. Lepas 27/08/2012, PRELAUNCHX akan mengenakan bayaran sebanyak RM100. Sekarang percuma lagi ni! CEPAT!

    Lawati link ini untuk join ---> http://prelaunchx.com/x/sofinah169

    #PRELAUNCHX ialah company under FOREX.FOREX tu company matawang dunia dan Malaysia ada juga FOREX.

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe