Karakter Walt Disney versi 18SG

8:27 AM 4 Comments A+ a-


Tempoh hari kita citer pasal karakter Walt Disney jadi seksi dan lebih bersifat dewasa
Hari ini kita bayangkan plak kalau watak-watak tu semua diganaskan
Camne la story line citer dia kan
Teringin gak nak tengok diorang nie semua jadi ganas-ganas
Pedang sana sini
Akrobatik sana sini
Aksi sana sini kan

Mesti menarik citer tu ye tak
Sekarang pun tengah trend kan buat citer yang ganas-ganas untuk citer Disney
Macam Mirror, Mirror yang berkaitan dengan Snow White kan
Snow White and The Huntsman pun sama gak
Jadi tak sabar nak tengok citer nie
To see the other side of the fantasy story yang sering kita tengok selama ini

Well, feast your eyes dengan bayangan watak-watak Disney menjadi ganas sepertimana digambarkan dalam Blog Lucu Menarik

Just click the button CONTACT ME
You can also reach me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

4 GLAM People

Write GLAM People
zzanyy
AUTHOR
Thursday, 15 March, 2012 delete

Cool! I don't mind watching kalau dorang buat remake but zombie version. ehehe

Reply
avatar
sukasoheeku
AUTHOR
Tuesday, 10 April, 2012 delete

sriyes best! i loike~ creative kann.. :D

Reply
avatar
Tuesday, 10 April, 2012 delete

sukasoheeku : very creative kan

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe