Karakter Walt Disney versi 18SG


Tempoh hari kita citer pasal karakter Walt Disney jadi seksi dan lebih bersifat dewasa
Hari ini kita bayangkan plak kalau watak-watak tu semua diganaskan
Camne la story line citer dia kan
Teringin gak nak tengok diorang nie semua jadi ganas-ganas
Pedang sana sini
Akrobatik sana sini
Aksi sana sini kan

Mesti menarik citer tu ye tak
Sekarang pun tengah trend kan buat citer yang ganas-ganas untuk citer Disney
Macam Mirror, Mirror yang berkaitan dengan Snow White kan
Snow White and The Huntsman pun sama gak
Jadi tak sabar nak tengok citer nie
To see the other side of the fantasy story yang sering kita tengok selama ini

Well, feast your eyes dengan bayangan watak-watak Disney menjadi ganas sepertimana digambarkan dalam Blog Lucu Menarik

Just click the button CONTACT ME
You can also reach me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

4 comments:

  1. Cool! I don't mind watching kalau dorang buat remake but zombie version. ehehe

    ReplyDelete
  2. sriyes best! i loike~ creative kann.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih di atas palitan memori ini

Contact Rawlins GLAM

Interested in earning #ExtraIncome or simply want to know more about the products?

Just contact me.

E : rawlins.una@gmail.com
T : +6012.280.1977

About Rawlins GLAM

My Photo

I am a GLAMpreneur!
In the midst of earning 5-income figure monthly and it all starts with me.
My goal in life is to provide to my family and to enjoy life to the fullest.
I love Health, Beauty and Life!

Follow Rawlins GLAM

Facebook RSS Twitter Email

GLAM Butterfly

GLAM Insta

Click Me

GLAM Write-Ups