Domo arigato

, , 3 comments

Domo arigato Mr Apit, Cik Lyssa dan Mystery Person, Unwanted

Seronoknya arinie dapat buat banyak tweaking and enhancing pada blog page sendiri
Biar pun tak menarik atau kavavoom macam blog senior-senior lain, tapi perasaan 
puas menlelma lepas tengok bog sendiri jadi menarik...*pada pandangan aku sendiri la kan*

Ingatkan susah nak wat semua nie tapi berkat adanya tutorial dari rakan-rakan blogger 
lain menjadi la juga kan

Bak kata Mr Apit...juling juga mata nie buat tweaking kat photoshop tu...

Berkat usaha gigih diri sendiri berbekalkan panduan dari senior-senior blogger,
inilah hasil enhancing my blog for today...

Akan ada lagi kot perubahan lain di masa akan datang.
Pelan-pelan la kita ye...
Sikit-sikit la ek!
MySpace
Arigato gozaimasu

3 comments:

Thanks for the GLAM write-ups