Beautiful Dreams : Indahnya Impian

8:15 AM

Pernah tak uals terasa cam hidup uals tak mencukupi?
Rasa macam banyak benda yang uals tak sempat settle kan?

Ials letak Beautiful Dreams kat sidebar tu
Tu memang keinginan ials
Demi mencapai kesemua impian itu, ials pernah join satu perniagaan
Entah di mana silap, maybe silap pada diri sendiri, the bizz didn't take off

Then ials jadi cam a bit turn off dengan apa jer jenis bizz

Impian ials paling utama adalah menggembirakan parents ials
The least yang ials nak buat adalah membelikan sebuah rumah untuk them
Family house gitew


Then kalau ada rezki lagi ials nak bawa la diorang melancong keluar negara
Then ials nak provide more for my nephews and siblings too

Ials gak teringin nak tukar keta
Pakai keta import

Ials gak teringin nak dapatkan DR di pangkal nama ials iaitu buat PhD
Best kan? Nak wat PhD kena pakai duit banyak ya tak

Pastu ials nak retire awal kalau boleh
Tapi kena ada duit banyak gak kan kalau nak maintain current lifestyle

Mana la nak cekau duit sebanyak tu?
Then ials terserempak la ngan satu blog yang very inspiring
How she changed her life like totally changed her life
It is just beautiful!
And how she also manages to change lives of people who dare to pursue their dreams and brave enough to take the first step!
I have met her and she really does walk her talk!
Who is she?
I will reveal her soon enough.
I am also will be taking small baby steps to achieve my Beautiful Dreams and hopefully it won't take me long to get there.
MySpace

You Might Also Like

2 GLAM People

  1. fira pun teringin nak ambik PHD but mcm ssh je.. hehhe (^-^)

    ReplyDelete
  2. Love purple : you will never win if you do not try and you will never fail if you do not give up!

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe