Beautiful Body Shape

9:16 AM 13 Comments A+ a-

Salam Jumaat uals

Watpe tu?
Breakfast?
Makan apa?
Buah je?
Kelas kau Jah...makan buah je sekarang...
Diet ek?
Al maklum la kan..lepas raya nie...
'Mangkuk tingkat' bertambah di sana sini kan...

Jangan marah....

Bercakap tentang 'mangkuk tingkat' nie,
Ials baru tau yang women's body nie ada macam-macam style
Ingatkan satu style je
Bermacam-macam plak rupanya
Ada yang begini, ada yang begitu..

Arakian, tak boleh le designer nak buat baju untuk satu style je kan..
Tak adil la kan...

Eh?
Korang pun tak tau ada macam-macam style body shape nie..
Tengok nie ha..
Kan betul ada macam-macam style
Ada yang bentuk buah la
Ada yang bentuk geometri la
Nasib baik yang bentuk buah tu takde yang bentuk durian ke, belimbing ke

Kalau dah cenggini gayanya, maka perumpaam 'one size fits all' tak sesuai untuk digunakan bagi design pakaian wanita kan...
Kena le ikut bentuk badan yang sesuai

So, kengkawan,
Mana satu style badan anda sekarang?



Yang mana satu bentuk badan idaman anda?



Adakah seperti ini?
Oh la la!
I like!


13 GLAM People

Write GLAM People
Anonymous
AUTHOR
Friday, 30 September, 2011 delete

Inverted triangle kot. Kot lah. Hahahaha!

Reply
avatar
Friday, 30 September, 2011 delete

oh la la..phewitt~em,x thu la ske yg mn.hour glass pun bole.hahaha

Reply
avatar
Friday, 30 September, 2011 delete

Nak body hourglass..... Tapi eksesais malas....

Reply
avatar
Brocade Blue
AUTHOR
Friday, 30 September, 2011 delete

haha we all love kim k,dont we

Reply
avatar
Friday, 30 September, 2011 delete

officialfyfy c : ye ke? apa bentuk idaman?

Reply
avatar
Friday, 30 September, 2011 delete

Iz.Eusof : suka hour glass ek....go for it!

Reply
avatar
Friday, 30 September, 2011 delete

msredcheesecake : nak body cenggitu tapi malas eksasais? saya ada rahsianya...msredcheese nak tau...PM saya la ek...hik hik hik..

Reply
avatar
Friday, 30 September, 2011 delete

khairol asrol : dah ada calonnyer ke?

Reply
avatar
Friday, 30 September, 2011 delete

Brocade Blue : i love love love love her so much!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Friday, 30 September, 2011 delete

suka body macam rose mcgowan. lawa gila! hahaha.

Reply
avatar
Friday, 30 September, 2011 delete

khairul asrol : baik...akan saya cuba

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe