Jalan-Jalan Bersama Kawan

8:15 AM

Yes!
Weekend ials sentiasa terisi
Spending time with friends is what I love to do most especially during weekend...
Banyak masa...tak terkejar2 kan

So last weekend...
Ials beriya pergi mencari perfume sebab perfume ials dah abis...
Ials nie plak suka pegi time ada promotion la
Ials kenal Aunty Chris yang kerja as perfume promoter yang baik giler ngan ials
Dia suka call and bagitau kalau ada promotion...
Lagi2 kalau dapat bag as the free gifts sebab dia tau ials suka bag...
Hik hik hik
Now she is working kat Lot 10
So ials n frens pun pegi Lot 10 and beli la perfume kegemaran ials...
Jenama? Tommy sajor....
Dapat apa?
Ials siap boleh pilih lagi nak free gifts apa...
Ials amik bag Tommy, pastu dia bagi ials miniature perfume and 4 mini spray...2 dari Loud by Tommy dan 2 dari Sean John aka P. Diddy...
Pastu siap dapat lagi 'baju' handphone...2 hokey!
Hik hik hik..
Tu yang ials suka beli kat Aunty Chris

Taadaaa! Nie le hasil nyer!!!

Pastu ials terperasan sesuatu yang sangat berharga di tangan kawan ials....
Cuba perhatikan betul2 jenama dia....*Pitam*
Nie adalah jenama idaman untuk jam tangan tetapi ials cuma boleh jadi pungguk yang setiasa merindukan bulan ....
*Tak mampu uals*
Tapi ials nak usahakan juga untuk memiliki at least 1 jam jenama nie satu masa kelak....

Nie plak pix masa menunggu my fren wat spec kat Insight kat Pavi...
Saja2 jadi camwhore sebab lama kot dia buat eyes test...
Pas abis menyopping *ada ke ayat nie?* kami bergerak ke Shah Alam untuk iftar di Dataran Shah Alam (kat belakang masjid) beramai-ramai...A tradition that we love to have....
Pastu melayan Uno ngan kengkawan...
Aksi  terbaik adalah
"Apakah warna?...Rahsia!!!"
Pas tu melayan plak tengok Final Destination 5 3D....BEST!!!!
Love all of you!!!

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe