COPY

R n R

6:56 PM

Yeah...
Santai kan hujung minggu nie...
Besh!!
Ada orang sibuk wat BERSIH tapi hasilnya? KL jadi kotor, peniaga takde hasil pencarian selama sehari...
Sian para peniaga dan pekerja Alam Flora...

Ials plak rehat jer Ahad nie...
Jumaat lepas kengkawan wat aktiviti giler iaitu memandu ke Institut Aminuddin Baki (IAB) di Genting
Dia ada kursus dan ada extra room so dibawa le ials naik ke atas...
Masa lalu Tol Gombak, masyaAllah jem sampai dekat 10km kot...sian depa....
Kami sampai di IAB dalam jam 1030pm. Check in saja pastu kawan ajak naik ke Genting...
Apa lagi...untuk berjimba la...hik hik

Naik kat atas tu sejuk nyaman je rasanya..
BERSIH akal fikiran duk atas..tenang seketika kepala hotak dari masalah di tempat kerja *ada masalah ke*
Sah-sah semua kedai nak tutup kecuali disko n kasino
Apa lagi..kami pun bergerak ke .... kedai minum bernama Bakery...
Amik minuman spesel nie...Chocolate drink...spesel sbb dia bagi choc bar untuk dicairkan dalam susu panas...besh

Esoknya...siang kami naik atas naik cable car...jalan2 siap pegi strawberry park...



Balik tu takde le jam sangat...Tapi terus pegi Cheras Selatan sebab dapat tau Padini ada sale up to 70%
Terus beli blazer kat situ...stylo oooo *pitam sebab puji sendiri*
Sampai umah jam 7pm...lepak2
Bangun je pagi tadi baru teringat ada tugasan opis dalam beg tak buat lagi
Bekpes makan bread with hot milo je *angan-angan nak kurus*...
Siap before 11 am
Pastu masak macaroni goreng siap untuk lunch and dinner skali..
Orang rajin camtu *puji diri sendiri lagi*
Pastu ials melepak depan Macbook layan DVD sampai la petang nie...
Ingat esok je nak buat entri tapi dah terbosan nie buat je la kan..
So...I think I have managed to get a good rest and roaring to set for another week in the office..
BERSIH juga fizikal mental rest camni kan...
Cik Puan Ambiga tak nak amik resipi saya ke untuk memBERSIHkan diri?
Buang masa, tenaga dan kewarasan diri je berarak tak tentu pasal kat KL tengah hujan tuh...
Tercapai ke matlamat? Nan hado!!!

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe