Kantoi dah!

9:00 AM 2 Comments A+ a-

Jeng jeng jeng!!!
Gempak kan tajuk entry ials kali nie..
Apa yang kantoi?
Hik hik hik
MySpace
*gelak ala-ala kejam*

So...satu group of my friends dah berjaya ials ketengahkan di dada blog ini...
Ada plak yang bertanya...nape tak letak pic diorang sekali...
Setelah ials congak-congak, darab, bahagi, campur, tolak, kuasa dua, letak sin, tangen bagai...
Ials setuju untuk letak pic kengkawan nie..
Tapi...
Ada tapinya...
MySpace
*tetap nak berlagak kekwat nie*

Takleh la ials kantoikan secara individu..
takut nanti pic nie disalahgunakan oleh pervert-pervert yang ada di sekitar alam yang maya nie..
So..

Here we go....


Hah!
Nie le my super gorgeous friends...
Ada yang berkenan tak?
Hep!!
Minta laluan dulu sebelum berkenan tuh...
Bagi salam dulu ye..
Jangan main rempuh je..
So...berdasarkan siri ini Peramah Orangnya, Pengemas Orangnya, Manis Orangnya, Tegas Orangnya, Gigih Orangnya dan last, Mulus Orangnya, siapakah yang paling korang berkenan nak kenal?

Juga..silalah teka berdasarkan nombor yang ada pada pic kat atas tuh...entry yang mana merujuk kepada insan manis yang mana kan...
Hik hik hik..
I like permainan gini....

2 GLAM People

Write GLAM People
dazzling 948
AUTHOR
Friday, 15 July, 2011 delete

alaaaa belum ada jwpn..mencilah nak teka2..hahahah

Reply
avatar
Friday, 15 July, 2011 delete

Dazzling : Thanks ya....Jawapannya adalah
Peramah Orangnya : Pemilik gambar No.2
Pengemas Orangnya : Pemilik gambar No.1
Manis Orangnya : Pemilik gambar No.4
Tegas Orangnya : Pemilik gambar No. 6
Gigih Orangnya : Pemilik gambar No.3
Mulus Orangnya : Pemilik gambar No. 5

Hik hik hik

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe