Kawan - Episod 2 : Pengemas orangnya

9:00 AM

Haa..
Nie mek nak citer sikit nie...
Nie sambungan citer mek yang tempoh hari tu....

So nie citer tentang sorang lagi kawan mek
Dia nie mek kenal masa belajar lagi
Junior mek la masa tu
Mek ingat perkenalan pertama kami adalah di rumah sewa dia..
Dia sibuk studi sebab nak exam esoknyer..
Kening dia berkerut je masa tu...al-maklum ...concentrate study kan..
Pastu kawan mek sorang nie plak kuat mengacau dia study
Sudahnya dia nie pun hangin
Mek cuba selamatkan keadaan dengan berseloroh
Pastu terus kami berkawan...
ke sana sini bersama gitew...
manja tak? bahagia tak?
hahahahha...
he is very fun to be around with...

Satu sifat dia yang mek perasan sepanjang berkawan ngan dia nie
Dia nie kalau dah passionate about things, dia memang passionate to the core..susah nak ubah perasaan dia kalau dia dah passionate to a certain thing nie
MySpace

Pastu dia nie suka mengemas...
Biar la tengah malam pun dia sanggup sengkang mata kalau nak mengemas tuh...
kalau mek...esok jer la tapi dia nie on the dot gak akan kemas kalau ada yang kurang kemas...

Next sifat dier adalah dia nie teliti...sampai ke akar umbi dia nak teliti
Me, being a not-so-patient- person, selalu la menunggu dia buat keputusan sebab dia teliti...
A good point for him and a bad one for me la kan..
But it's nice to have him as a friends as he can be my counter-check for every single thing

lastly...
dia nie kalau masuk toilet ambil masa yang lama
bila kami tanya
dia kata dia takde selera kalau toilet adalah sangat kotor sebelum memulakan bisnes...
so sudahnya, dia akan bersihkan toilet tu ngan air paip sebersih yang mampu sebelum memulakan bisnes..

tu la...kengkawan kan...
nice to have them in your life
it brightens your day and also your life
without friends, your life is just a blank canvas, ..dull and boring
with friends, you could draw a magnificent rainbow

So, guess who is this?
MySpace

You Might Also Like

2 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe