Do you need $?

7:30 AM

Buat rakan-rakan sekalian, sesiapa yang tidak memerlukan $ tak diwajibkan membaca apa yang saya nak karangkan selanjutnya.
gaji 6 angka, extra income, big bonus, online business, byrawlins, kaya, miskin,
Bila la gaji nak naik seiring dengan harga keperluan semasa?
Di zaman moden ini, kos sara hidup semakin meningkat.
Semuanya mahal dan semuanya memerlukan duit.
Sadly, gaji je yang kurang nak membesar kan.

Maka, ramai yang mencari cara/ peluang untuk menambahkan pendapatan seisi rumah.
Ada yang memilih cara senang iaitu dengan berhutang atau membuat pinjaman.
Tetapi berhutang atau membuat pinjaman tidak akan menyelesaikan masalah secara langsung (menambahkan masalah lagi la sebab gaji semakin kurang selepas potongan).

Peningkatan pada kos sara hidup seakan seiring dengan pertambahan tahun.
Memang ada peningkatan gaji tetapi selalunya tidak akan berjaya mengatasi peningkatan harga barangan.
gaji 6 angka, extra income, big bonus, online business, byrawlins, kaya, miskin,
Bakinya 0. Berapa gaji bulanan anda?
gaji 6 angka, extra income, big bonus, online business, byrawlins, kaya, miskin,
Kenaikan harga keperluan

So what do we do?
Buat demonstrasi minta kenaikan gaji atau penurunan harga barang?
Melainkan jika rakan-rakan memang suka nak duduk dalam penjara (makan minum ditanggung kat sini), saya nasihatkan jangan la buat.

Meh sama-sama kita buat #ExtraIncome bersama #GLAMpreneur.

BISNES?
Tak nak le sebab modal mesti besar.

Taklah. Sekarang modal terpulang pada keupayaan kita.
Nak bonus besar kena la sejajar dengan modal yang dilaburkan.
Maka jika kita bermula dengan modal yang tidak besar, bonus awalnya memang tidak besar.
Namun, jika kita kekal sebagai #GLAMpreneur dan tekun bersama kumpulan, bonus bulanan akan bertambah.

I am not promising you a ten-fold bonus pada bulan pertama tetapi ia bukanlah sesuatu yang mustahil dilaksanakan kerana ada yang berjaya melakukannya.

Tak percaya?
Yes, ini semua bukti #ExtraIncome yang diperolehi oleh #GLAMpreneur.
gaji 6 angka, extra income, big bonus, online business, byrawlins, kaya, miskin,
Extra Income dengan GLAMpreneur
Me?
My ultimate goal is to score a bonus macam my leader, +Hanis Haizi !
gaji 6 angka, extra income, big bonus, online business, byrawlins, kaya, miskin,
Bestkan kalau dapat banyak camni?
Pitam tak kalau bulanan dapat bonus gini?
Jom sama-sama kita buat!
Haiqal Rawlins
012.280.1977
Facebook RSS Twitter

You Might Also Like

1 GLAM People

  1. Wow...Tahniah bro.. Kongsikan laman web lebih lanjut, mana tau rezeki

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe