Korea Aku Datang

8:30 AM 8 Comments A+ a-

Yeay!

Dapat free trip ke Korea Selatan pada September kelak!
Seronok!
Seronok!

Saya pernah pergi ke Korea Selatan semasa musim salji pada 8 tahun yang lepas.
Lama dah kan.
Tapi masa tu ke sana atas urusan kerja.
Memang tidak sempat nak menikmati apa-apa pun di sana.
Nak enjoy sangat pun berkira-kira sebab duit sendiri kena dahulukan.

Tapi September kelak, ditanggung sepenuhnya termasuk tiket kapal terbang pergi dan balik, pengangkutan di sana, penginapan dan juga makanan.
Saya bawa duit nak shopping je.
Mau tak seronok kan.

So, apa yang menarik kat sana ek?
1) Nami Island


2) Lotte World Theme Park

3) N Seoul Tower

4) 63 Building (merupakan bangunan tertinggi di Asia satu masa dahulu)

5) Gyeongbok Palace

6) Namdaemun Market & Dongdaemun Market (shopping haven)

Seronok tak terhingga. 
Now, syarikat dah umumkan trip berikutnya adalah ke Gold Coast, Australia.
Siapa nak join?


Haiqal Rawlins 

012.280.1977 

E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam 

8 GLAM People

Write GLAM People
Rawlins GLAM
AUTHOR
Tuesday, 23 July, 2013 delete

Memang best.. lagi2 sebab free je

Reply
avatar
Tuesday, 23 July, 2013 delete

Argh...tak boleh tgk word korea! Sedikit jeles hukhuk

Reply
avatar
niknurizzati
AUTHOR
Tuesday, 23 July, 2013 delete

seronoknyaaa. nak ikut. duduk dalam bagasi pun okeh dah. hahha.

Reply
avatar
Rawlins GLAM
AUTHOR
Wednesday, 24 July, 2013 delete

Jangan jeles ye @Syuhada Mohamed
Jom pergi Gold Coast plak next year
Free ak tu

Reply
avatar
Rawlins GLAM
AUTHOR
Wednesday, 24 July, 2013 delete

Takpe @niknurizzati
Next year boleh join pergi Gold Coast, Australia
Takyah duk dalam bagasi
Hehehe

Reply
avatar
Leods Presla
AUTHOR
Thursday, 25 July, 2013 delete

Wow Korea...rindunya mau p sana lagi...rindu mau main Roller Coaster kat Everland tu..fuh!! hehe

Reply
avatar
Rawlins GLAM
AUTHOR
Tuesday, 30 July, 2013 delete

Memang best kan @Leods Presla tapi saya penakut mau naik roller coaster..
Hehehe

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe