Korea Aku Datang

8:30 AM

Yeay!

Dapat free trip ke Korea Selatan pada September kelak!
Seronok!
Seronok!


Saya pernah pergi ke Korea Selatan semasa musim salji pada 8 tahun yang lepas.
Lama dah kan.
Tapi masa tu ke sana atas urusan kerja.
Memang tidak sempat nak menikmati apa-apa pun di sana.
Nak enjoy sangat pun berkira-kira sebab duit sendiri kena dahulukan.

Tapi September kelak, ditanggung sepenuhnya termasuk tiket kapal terbang pergi dan balik, pengangkutan di sana, penginapan dan juga makanan.
Saya bawa duit nak shopping je.
Mau tak seronok kan.

So, apa yang menarik kat sana ek?
1) Nami Island


2) Lotte World Theme Park

3) N Seoul Tower

4) 63 Building (merupakan bangunan tertinggi di Asia satu masa dahulu)

5) Gyeongbok Palace

6) Namdaemun Market & Dongdaemun Market (shopping haven)

Seronok tak terhingga. 
Now, syarikat dah umumkan trip berikutnya adalah ke Gold Coast, Australia.
Siapa nak join?


Haiqal Rawlins 

012.280.1977 

E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam 

You Might Also Like

8 GLAM People

  1. Argh...tak boleh tgk word korea! Sedikit jeles hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan jeles ye @Syuhada Mohamed
      Jom pergi Gold Coast plak next year
      Free ak tu

      Delete
  2. seronoknyaaa. nak ikut. duduk dalam bagasi pun okeh dah. hahha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe @niknurizzati
      Next year boleh join pergi Gold Coast, Australia
      Takyah duk dalam bagasi
      Hehehe

      Delete
  3. Wow Korea...rindunya mau p sana lagi...rindu mau main Roller Coaster kat Everland tu..fuh!! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best kan @Leods Presla tapi saya penakut mau naik roller coaster..
      Hehehe

      Delete

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe