Hidup Teruja Dengan LG Cinema 3D Smart TV

8:16 AM


Uals ingat tak masa gi tengok Avatar in 3D?
Best giler kan
Berapa kali uals pergi tengok?

Ials pergi tengok in 3D sebanyak 3 KALI ye
3 kali sebab pengalaman yang sangat berbeza bila menonton 3D nie
Keseronokan dan keterujaan yang sangat berlainan daripada menonton movie dalam setting biasa-biasa tu
Tapi, as usual, when you watch a movie in a cinema, with thousand of strangers, there tend to be disruptions from others that you might find disturbing
Even though that is how they normally act

Menonton best tapi orang lain maybe mengganggu fokus kita



Kena redha je dengan aksi-aksi penonton lain walaupun dalam hati menyumpah seranah
Tak kira plak kalau penonton di belakang kita yang suka menendang seat kita
Ials memang pantang

But thanks to Nuffnang and LG, now ials mungkin ada peluang untuk tidak merasai pengalaman-pengalaman pahit sedemikian
How?
By being selected for the party organised by LG and Nuffnang, of course

Kalau la dapat TV yang superb nie, my movie experience will never be the same
Ials nie seorang yang sangat la suka menonton movie, may it be in the cinema mahupun di rumah sendiri
Dengan adanya teknologi TruMotion™ technology pada LG Cinema 3D Smart TV, segala action movie yang ials suka memang akan menjadi TERBAIK la sebab dah takde dah motion blur dah

Terasa seperti sebahagian daripada pelakon plak kan kalau 3D nie



Lagipun, LG's innovative 2D to 3D feature can turn anything from sports to cinema classics into larger-than-life 3D just by pushing the button on on the Magic Remote
Remote pun dah jadi Magic Remote, of course it can perform amazing result to the quality of the movie or whatever I am watching

Lagi satu yang best ialah ials boleh ajak kengkawan tengok sekali dan semua akan merasa pengalaman 3D yang sama walau di mana pun diorang duduk (kecuali duduk kat belakang TV la kan) kerana LG's generous angle of optimum viewing offers a wide viewing angle
Dah takde dah semua berebut nak duduk depan-depan TV je kan
Mana-mana pun boleh, except belakang TV la kan


Pengalaman 3D camnie best kan



Again, I really wanna feel like I am there with the cast of the movie itself while watching it
Mesti best kan?
The experience of 3D is so SURREAL

So, doakanlah kaki movie yakni SAYA akan dapat membawa pulang 42” Cinema Screen LTV kat party nie kelak

Idaman Kalbu yang bernama LG Cinema 3D Smart TV



Kalau tak dapat TV, dapat hadiah lain ok gak
> 3D Blu-ray Home Theater System worth around RM 1,500.
Blu-ray player worth around RM 400 for the Kinect game contest.
> Door gift consisting of 2 x 3D movie vouchers and LG small merchandise (kalau dapat jemputan, nie confirm dapat)

Thanks Nuffnang
(pilihlah aku)

CONTACT ME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

2 GLAM People

  1. TAHNIAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Motif tahniah?
    Belum menang lagi la...
    Ahaks

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe