Keinginan 2012

8:25 AM 6 Comments A+ a-


Tahun 2012 nie saya berangan untuk menambah koleksi adik beradik Louis Vuitton saya
Bila flipping through the catalogue pages at Louis Vuitton International, meleleh liur saya melihat collection kat situ

Kalau uals tak terliur tengok tak tau la

iPad Case

Nak beli iPad case untuk my iPad


Tannor wallet

Cantiknyer wallet nie
Geramnyer!

Untuk beg ke office, mana satu yang best ek?
Tolong bagi idea please

Associe GM

or

Porte-Document Voyage

Manakala beg nak bawa bersiar-siar plak, ials berkenan yang dua nie
Please bagi cadangan
Trotteur beaubourg

or

Wichita

Best kan

Jum bersama-sama kita usahakan ke arah mendapatkan impian ini

Apa impian uals tahun nie?

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

6 GLAM People

Write GLAM People
cik kiwi's
AUTHOR
Saturday, 25 February, 2012 delete

i prefer the last one la dear..:)

Reply
avatar
Jae Hashim
AUTHOR
Saturday, 25 February, 2012 delete

tak yah..grab jer semua..kata mampooooooooooo.. hukhuk

Reply
avatar
Saturday, 25 February, 2012 delete

Jae Hashim : nanti kita beli sesama ye....kan uals pun mampooo gak

Reply
avatar
Saturday, 25 February, 2012 delete

Man : satu- satu ye...but will do that ...hehehe

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe