Keinginan 2012

8:25 AM


Tahun 2012 nie saya berangan untuk menambah koleksi adik beradik Louis Vuitton saya
Bila flipping through the catalogue pages at Louis Vuitton International, meleleh liur saya melihat collection kat situ

Kalau uals tak terliur tengok tak tau la

iPad Case

Nak beli iPad case untuk my iPad


Tannor wallet

Cantiknyer wallet nie
Geramnyer!

Untuk beg ke office, mana satu yang best ek?
Tolong bagi idea please

Associe GM

or

Porte-Document Voyage

Manakala beg nak bawa bersiar-siar plak, ials berkenan yang dua nie
Please bagi cadangan
Trotteur beaubourg

or

Wichita

Best kan

Jum bersama-sama kita usahakan ke arah mendapatkan impian ini

Apa impian uals tahun nie?

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

You Might Also Like

6 GLAM People

  1. i prefer the last one la dear..:)

    ReplyDelete
  2. tak yah..grab jer semua..kata mampooooooooooo.. hukhuk

    ReplyDelete
  3. Jae Hashim : nanti kita beli sesama ye....kan uals pun mampooo gak

    ReplyDelete
  4. Man : satu- satu ye...but will do that ...hehehe

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe