Premium Beautiful : Cara Basuhan

8:50 AM



Camne nak basuh Premium Beautiful Corset ye?
Ada gak pengguna yang bertanya camne nak basuh kan
Barang baik mesti dijaga dengan baik kan
Dah beli, mesti kena jaga dengan sehabis baik kan


First, gunakan Premium Beautiful Natural Wash
Mana nak dapatkan?
Contact me
At the end of this entry, ada my FB and my e-mail address

  • Cecair pekat (guna hanya 1 penutup-boleh jimat sehingga 3 - 4 bulan)
  • Bersifat lembut dan dikhaskan untuk lingerie wash
  • Juga sesuai untuk cucian pakaian yang eksklusif
  • Diformulasi dari ekstrak tumbuhan tumbuhan terpilih dan vitamin
  • Tidak melunturkan warna fabrik
  • Faedah kepada kelembapan kulit (lembut & 'moisture')-tidak Mengeringkan kulit semasa membasuh
  • Menghapuskan bakteria & bau
  • Keharuman bunga-bunga untuk menghilangkan bau yang tidak menyenangkan
  • Pakian tidak akan mengecut, meregang atau luntur warna

 CARA YANG BETUL MEMBASUH PREMIUM BEAUTIFUL
  • Cuci pakaian dalam istimewa ini dengan tangan (air suam)
  • JANGAN gunakan mesin basuh
  • Larutkan 1 penutup dalam air suam.
  • Seelokknya gunakan baldi atau besen (untuk merendam set PB anda)
  • Hanya Rendam 10 minit sahaja sambil gosok-gosok manja PB anda
  • Jirus dgn air bersih.
  • Toskan PB anda
  •  Lap dgn tuala bagi pengeringan yang cepat
  • Gantung Dgn Hanger
  • Kipaskan

PANTANG LARANG

  • Dilarang menggunakan syampu atau losyen beralkali tinggi
  • Dilarang menjemur pakaian di bawah sinaran cahaya matahari
  • Dilarang menggunakan seterika
  • Dilarang menggunakan mesin basuh
  • Dilarang memerah pakaian untuk tujuan mengeringkan air 

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

You Might Also Like

2 GLAM People

  1. msredcheese : betul tu...barang mahal kena jaga lebih sket...takkan nak layan sama cam barang murah kan....lagi pun dah labur banyak-banyak, takkan nak biar cenggitu je...ye tak?

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe