Jalan TAR

8:12 AM

Entry nie terlambat sikit sebenarnya
Nie berlaku pada 27 Ogos lepas, iaitu semasa puasa

Kami sekawan beriya-iya nak berbuka bersama-sama
So, ada hamba Allah yang baik hati nie belanja la kami berbuka di Marriot Hotel KL
Tak ramai orang
Maybe sebab dah penghujung Ramadhan kan...
Lagi satu maybe sebab makanan dia tak berapa sedap kot...
Yang kami rasa semua agak masin...

Pas berbuka kami melangkah ke Jalan TAR
Tau dah mesti jalan sesak gile so kami ambil keputusan untuk naik monorail
Tau tak yang monorail pun sesak giler?

Sampai kat Jalan TAR, masyaAllah
SESAK SANGAT
Sebab dah sampai kami pun terus kan je
Ye lah...
Alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan la kan


Sepanjang perjalanan di Jalan TAR sampai ke Masjid Jamek, macam-macam karenah jurujual yang kelihatan
Masing-masing nak menarik perhatian pembeli


Yang paling tak tahan adalah aksi-aksi ini

Ada kau tau yang meniaga pakai tudung, selendang dan baju kurung nie semuanya lelaki?

Terbahak-bahak aku. Nice marketing strategy man!

Tapi sumpah, next year aku tak mau lagi dah pergi Jalan TAR...
Tak sanggup diraba sepanjang jalan!
MySpace

You Might Also Like

1 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe